nlc.hu
Család

Pénzt gyűjtöttek a férfinak, hogy nyugdíjba vonulhasson

Annyi pénzt gyűjtöttek a 82 éves pénztárosnak, hogy végre nyugdíjba mehet

A tengerészgyalogos 82 évesen végre nyugdíjba tud vonulni, miután a TikTok népe szép „kilépő” summát gyűjtött neki.

A tengerész veterán Butch Marion 82 évesen végre nyugdíjba tud vonulni a heti 40 órás pénztárosi munkájából Rory McCarty közreműködésének hála – írja a Daily Mail nyomán a 24.hu.

Egy idős pénztáros

Fotó: TikTok

McCarty az üzletben ismerkedett meg Marionnal, akiről készített egy videót, ahogy idős kora ellenére keményen dolgozik a boltban, majd feltöltötte a TikTokra és hamarosan többmilliós nézettséget ért el vele. A GofundMe-n egy gyűjtést is indított december 18-án a marylandi férfi számára, amivel mostanáig 124 ezer dollárt gyűjtöttek össze több mint 5 ezer ember segítségével.

@bug_boys 82yr old Butch still putting in work. Has anybody seen the videos where a guy raised 180g's to help an 82 yr old walmart employee retire. We ought to do that for Butch. Who would donate? #fyp #foryou #foryoupage #walmart #gofundme ♬ original sound - BugBoys

Marion így végre leteheti a munkát és lesz elég pénze arra is, hogy elutazzon a gyerekeihez és unokáihoz Floridába.

Magyarországon is sok idős ember arra kényszerül, hogy nyugdíj után munkát vállaljon, mert a nyugdíjából nem jönne ki. 2021-ben csaknem 260 ezer nyugdíjas jövedelme nem érte el a szegénységi küszöböt Magyarországon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top