nlc.hu
Család

Borzalmas bikinialsó miatt háborog egy vásárló

Borzalmas bikinialsó miatt akadt ki egy vásárló

Hiába írták a kommentelők, hogy nem annyira vészes, a nő szerint vállalhatatlan a neonzöld bikinialsó.
Neonzöld bikinit próbál egy nő a próbafülkében

Nagyon csalódott egy amerikai nő a Target üzletláncban, miután felpróbált egy bikinialsót a cég egyik boltjában, de nagyon rosszul állt neki. 

Heather Nicole a TikTokon osztott meg egy videót, amelyen az üzlet próbafülkéjében látható egy neonzöld fürdőruha megkötős alsójában. „Fürdőruha baki” – írta a videóhoz, és megfordulva megmutatta, hogyan áll a fenekén a bikinialsó: egyszerre bevág, de közben mintha kicsit lógós is lenne, ami totál kiakasztotta a nőt. „Nem tudtam, hogy a lógós a trend” – jegyezte meg.

Bár Heather számos követője semmi kivetnivalót nem talált a bikinialsóban, sőt dicsérték, milyen gyönyörűen néz ki benne, a nőt ez sem hatotta meg, szerinte az alsóban nagyon laposnak látszik a feneke.

„Lehet, hogy nem tűnik vészesnek, de röhögtem, amikor megláttam – folytatta Heather. – Annyira magasan van a derekamon, és a hátulja egyszerűen borzalmas. Egyáltalán nem előnyös!”

Talán tényleg nem ez a bikinialsó a legjobb választás, de a Heather még mindig jobban járt, mind az az amerikai feleség, akit a férje egy olyan egyrészes fürdőruhával lepte meg, ami egy szőrös férfi testét imitálja.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: TikTok/heather12nicole)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top