nlc.hu
Család

52 évesen nyugdíjba ment, hogy a 22 gyerekével legyen

Nyugdíjba ment az 52 éves pék, hogy több időt tölthessen a 22 (!) gyerekével

Nagy-Britannia legnagyobb családjának családfője idejekorán választotta a nyugdíjat, de a gyerekei számát látva biztosak lehetünk abban, hogy odahaza sem fog unatkozni.

Az 52 éves Noel Radford saját pékséget vezet Nagy-Britanniában, de mostanra elege lett a munkájából, és úgy döntött, inkább a népes családjának él. A férfi nemrég a Channel 5 róluk szóló valóságshowjában, a 22 and Countingban nyilatkozott arról, hogy itt az ideje, hogy 1999 után elengedje vállalkozását, a Radford Pie Company-t Morecambe-ban – írja a brit Mirror.

A Radford család

Radfordék 2019-ben (Fotó: Profimédia)

Az epizódban Noel arról mesélt, hogy átadná a businesst 27 éves lányának, Chloénak és a 22 éves fiának, Luke-nak. Ugyanakkor nem bírta sokáig a nyugdíjas létet, és kicsivel később már azért könyörgött a gyerekeinek, hogy visszakaphassa a munkáját. A rajongók kicsit kiakadtak az epizódot látva műbalhét kiáltva, mondván a pék csak a show kedvéért játszotta el a nyugdíjazását, valójában esze ágában sem volt nyugdíjba menni. Mindenesetre az epizód végére Noel már újra ott dolgozott a pékségben. A show nézői úgy gondolják, hogy ezek az erőltetett storyline-ok teljesen tönkreteszik az amúgy szerethető valóságshow-t, és nincs szükség arra, hogy ilyenekkel próbáljanak mesterséges konfliktusokat generálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top