nlc.hu
Család

Sztárok, akik nem hagynak örökséget a gyerekeiknek

Sztárok, akik nem hagynak semmit a gyerekeikre

Nem Ashton Kutcher és Mila Kunis az egyetlen híresség, akik nem terveznek komolyabb örökséget hagyni a gyerekeikre.
Ashton Kutcher és Mila Kunis

Nemrégiben az internet újra hangos lett Mila Kunis és Ashton Kutcher azon döntésétől, miszerint a gyerekeikre – a 8 éves Wyattre és a 6 éves Dimitrire – egy centet nem hagynak majd. Erről még 2018-ban beszélt először Ashton Dax Shepard podcastjében. Ekkor elmesélte, hogy Milával egyáltalán nem áll szándékukban félretenni a két gyerekük számára, mégpedig azért, hogy megtanulják a kemény munka értékét – csak a két szép szemükért nem kapnak a szüleiktől egy vasat sem.

„El fogjuk adakozni alapítványoknak és különböző dolgokra a pénzünket. Ha van valami jó üzleti tervük, abba befektetek, de csak úgy nem kapnak örökséget”

– magyarázta a színész. Csendben jegyeznénk meg, hogy a két sztár közös vagyonát úgy 257 millió dollár körülre számítják, ami forintba átszámítva több mint 90 milliárd. Nem ők az egyetlen gazdag szülők a sztárvilágban, akik úgy gondolják, hogy jobb helyen van a pénzük bárhol máshol, mint a gyerekeiknél. Az alábbi galériában összeszedtük, kik értenek még egyet Mila Kunisékkal.

Daniel Craig
Megnézem
Összes kép (8)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top