nlc.hu
Család
60 év után kérte meg középiskolai szerelme kezét

60 év után kérte meg középiskolai szerelme kezét

Íme egy újabb bizonyíték: a szerelemnek nincs korhatára.
Nancy és Thomas

Thomas és Nancy hat évtizeddel ezelőtt ezelőtt, tizenévesen szerettek egymásba. A románcuk azonban akkoriban nem működött, szakítottak és hosszú  ideig nem találkoztak és nem is kommunikáltak egymással. A múlt hónapban azonban újra felvették a kapcsolatot, és miután három héten át órákon keresztül beszélgettek telefonon, rájöttek, hogy még mindig éreznek valamit egymás iránt. Nancy úgy döntött, Floridába repül, hogy személyesen is újra találkozhasson egykori szerelmével. 

Amikor leszállt a gépről Tampában, hatalmas meglepetés érte: Thomas a repülőtéren várta egy csokor rózsával, majd fél térdre ereszkedett és megkérte a kezét.  A megható pillanatokat az orvosként dolgozó férfi egyik páciense vette videóra, majd feltöltötte azt a TikTok-oldalára.

„Kedves Nancy, 60 éve találkoztunk először, 56 éve, hogy először randiztunk, 10 éve, hogy utoljára láttalak, és 20 napja, hogy elkezdtük ezt. Mindig is az voltál, akibe beleszerettem, pomponlány korod óta. Mosolyt csal az arcomra, megdobban tőle a szívem, hogy látlak. Az elmúlt három hétben minden nap, minden órában rád gondoltam, és minden este órákon át beszéltem veled. Vágytam rá, hogy újra láthassalak, a karjaimban tarthassalak, és elmondhassam, mennyit jelentesz nekem. Te vagy a leghihetetlenebb ember, akivel valaha találkoztam.  A belső és külső szépséged mindig is lenyűgözött. A kedvességed és a kevésbé szerencsésekkel való együttérzésed megérintette a szívemet, és olyan módon változtatott meg, amit nehéz leírni. Az eszed és a humorérzéked lenyűgöz, és folyton megnevettetsz. Te vagy minden, amit valaha is akartam egy partnertől, szeretőtől és baráttól. Szóval Nancy, ma, június 30-án, alázattal fordulok hozzád egy kéréssel. Életem hátralévő részét veled szeretném tölteni, és megélni minden együtt töltött pillanatot. Minden napunkat izgalmas, új kalanddá tesszük. Szeretnék veled együtt megöregedni, minden reggel a karjaidban ébredni, megosztani álmainkat és vágyainkat, nevetni és sírni, és támogatni egymást jóban-rosszban” – mondta remegő hangon Thomas.

Nancy meghatottan mondott igent a lánykérésre, a pár körül összesereglett tömeg éljenzése közepette.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top