nlc.hu
Család
Naponta 100-szor hívta fel a nejét, letartóztatták

Naponta több mint százszor hívta fel a nejét ismeretlen számról, letartóztatták

Heteken át nem tudta a feleség, hogy a férje a zaklatója.
telefon

Letartóztattak egy 38 éves japán férfit, mert naponta több mint százszor hívta fel a feleségét ismeretlen számokról, és nem szólt bele semmit.

A 31 éves nő július közepétől kezdve kapta a furcsa telefonhívásokat. Hiába vette fel és hallózott, síri csendben volt a másik fél, amíg az asszony le nem tette. Ez hetekig tartott. A telefonhívások névtelen számról érkeztek, így a nő nem tudta letiltani. Volt, hogy több tucat telefonhívást kapott egyetlen nap alatt, de olyan is előfordult, hogy több mint százszor hívta az ismeretlen fél. A telefon soha nem csörgött éjszaka, vagy amikor videojátékokat játszott a férje a telefonján – ez elgondolkodtatta a nőt arról, hogy ki lehet a rejtélyes hívó.

Augusztusban is folyamatosan jöttek a telefonhívások, a kétségbeesett asszony már azon kezdett agyalni, hogy valahogy le kellene lepleznie a telefonos zaklatóját. Minél jobban elemezte a hívások időpontjait és gyakoriságát, annál gyanakvóbb lett a férjével szemben. Az egyetlen alkalom, amikor soha nem kapott bosszantó hívást, az éjszaka volt, amikor a közös ágyukban aludtak, valamint amikor a férfi a telefonján játszott.

Az asszony végül a rendőrséghez fordult. Megosztotta velük a gyanúját, hogy a férje lehet a zaklatója. A nyomozást követően a rendőrök megerősítették a félelmeit, és szeptember 4-én le is tartóztatták a párját, aki – arra a kérdésre, hogy miért zaklatta a saját feleségét több mint egy hónapon át furcsa hívásokkal – azzal magyarázta, hogy szereti a nejét, ezért akkor is felhívta, amikor éppen nem volt semmi mondandója.

Nem ritka, hogy Japánban a házaspárok külön élnek, főleg, ha az egyik félnek a munkája miatt költöznie kell, és ilyenkor előfordul, hogy az egyik házastárs annyira féltékeny lesz, hogy zaklatni kezdi a párját. A helyi rendőrségnél viszont azt nyilatkozták, hogy ez volt az első olyan telefonos zaklatásos esetük, amelyben a házaspár együtt élt.

(via)

Kiemelt fotó: iStock, illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top