Döbbenetes videó: kislányai szeme láttára dobták ki a vidámparkból

Esvé | 2024. Szeptember 26.
A rendőrök bilincsbe verve vezették ki a nőt az anaheimi Disneylandből.

Ellenállt az igazoltatásnak és nem mutatta be a személyi igazolványát, ráadásul jegyek nélkül próbálta bejuttatni a gyerekeit az anaheimi Disneylandbe – a Californai Adventure Park munkatársai ezért úgy döntöttek, rendőrt hívnak a kétgyerekes anyukára, akit végül a lányai szeme láttára, megbilincselve vezettek ki a parkból.

Miközben a Mirror az anaheimi rendőrségre hivatkozva azt írja, hogy a rendőrség őrizetbe vette a kétgyerekes anyukát (akinek nevét nem hozták nyilvánosságra), a Disney illetékesei azzal védekeznek, hogy azért hívtak rendőrt a nőre, mert az anya szóváltásba keveredett a személyzettel, miután szembesítették a nőt a hiányzó jegyekkel.

A vidámpark szabályzata egyébként megengedi, hogy a három évesnél fiatalabb gyerekek ingyenesen lépjenek a parkba, ám ehhez előzetesen regisztrálni kell őket. A Mirror információi szerint a rendőrség most megvizsgálja, hogy az anyuka próbálkozott ilyesmivel, mielőtt lányaival megpróbált bejutni a parkba.

Az esetről egyébként felvétel készült, ami szinte azonnal a Tiktokra is felkerült és hatalmas felháborodást váltott ki. A hozzászólók egy része nehezményezte, hogy a park munkatársai milyen amatőr módon kezelték a helyzetet, és hogy látszólag senki, egyetlen pillanatra sem foglalkozott a ténnyel, hogy az események láthatóan traumatizálják a gyerekeket. Mások szerint az anya magának kereste a bajt: elsősorban neki kellett volna figyelnie rá, hogy ne hozza ilyen helyzetbe magát és a gyerekeit se.  

Exit mobile version