Család

Felnőtt ruhákat ad a gyerekekre a divatház

Itt az összeöltözni vágyó családok álmainak netovábbja, luxuskivitelben.

A Burberry divatház eredetileg felnőtteknek készült őszi kollekciójának egy részét gyerekméretben is piacra dobta. A „Mini-me” kollekcióban kislányoknak és kisfiúknak való ruhák is találhatók, így akár a komplett család összeöltözhet. Legalábbis akkor, ha kellőképpen vastag a pénztárcájuk, ugyanis a gyerekeknek készült luxusruhák nem sokkal olcsóbbak a felnőtt verzióknál: az áruk 400 és 1120 dollár, vagyis 90 000 – 250 000 forint között alakul.

Felnőtt ruhákat ad a gyerekekre a divatház

A tehetős szülők rögvest rákaptak a kollekcióra: akadnak üzletek, ahol egyes modellekből máris az utolsó darabig felvásárolták a rendelkezésre álló készletet.

Nem csupán a Burberrynél, de a divatiparban általában véve is egyre népszerűbb trend, hogy a szülők és a gyerekeik összeöltöznek. Az irányzat egyik zászlóvivője Victoria Beckham, aki az esetek többségében a saját szettjével hangolja össze a kislánya, Harper Seven öltözékét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top