Család

Egy apa mondja el, milyen férfihez érdemes feleségül menni

Mivel a férfiak ismerik legjobban a férfiakat, ezért érdemes ennek az apukának a tanácsaira hallgatni, aki leírta a lányának, hogy milyen irányelvek alapján válasszon magának egy életre társat.

1. Randizz vele, ha boldoggá tesz, de menj hozzá, ha meg is nevettet

Randizz egy olyan férfivel, akivel boldognak érzed magad, de ahhoz menj feleségül, aki úgy igazán, teljes lényedben meg tud nevettetni, hogy belefájduljon a hasad. Randizz vele, ha elmúlik tőle minden fájdalmad, de akkor menj hozzá feleségül, ha csak ő képes még akkor is mosolyt csalni az arcodra, amikor a legrosszabb formádban vagy. A világ nem túl kedves hely, sokszor okoz fájdalmat. Legyél biztos benne, hogy olyan emberrel vagy, aki elviselhetőbbé teszi az életet. A humor az intelligencia remek mércéje, ráadásul fel is dobja a szürke, unalmas hétköznapokat.

2. Keress sebhelyeket a kezén

Jó jel, ha valaha készített a két kezével valamit, vagy esetleg megvédte magát. Ez azt jelenti, hogy nem fél kiállni magáért, és nem tart attól, ha létre kell hoznia valamit, még akkor is, ha csak egy IKEA-bútor összeszerelése során szerezte a sebhelyeket. Azt jelenti, hogy hajlandó küzdeni, neked pedig ez kell, ha vele szeretnél élni.

3. Mielőtt igent mondanál, legalább egyszer lásd mérgesnek, ijedtnek és betegnek

Hozd ki belőle a legrosszabbat, tudnod kell, mi vár rád a sötétebb napokon. Fedezd fel a függőségeit, figyeld meg, hogy eléd helyezi-e ezeket, vagy kordában tudja tartani mindet. Nem tudod megváltoztatni, a teljes csomagot kell szeretned, ha összekötöd vele az életed. Ha bizonyos részeit most utálod, akkor nyolc évvel később elviselhetetlennek látod majd.

Egy apa útmutatója, hogy milyen férfihoz menj feleségül

4. Bízz a megérzéseidben

Ha bármikor nem érzed magad biztonságban mellette, ne gyárts neki kifogásokat, csak állj fel és lépj le.

5. Ha a pénz fontosabb neki, mint te, akkor később te leszel az utolsó a sorban

Az egy dolog, hogy esetleg sokat keres, ha nem hajlandó kifizetni a vacsorádat. A pénz és a szerelem ősellenségek, a válások 62 százaléka a pénz miatt következik be. Legyél biztos benne, hogy fontosabb vagy a férfinek, mint a jövedelme.

6. Ahogy egy férfi bánik az állatokkal, megmutatja, hogyan bánik a gyerekekkel

Ha azt látod, hogy veri a kutyáját, máris pakold össze a cuccodat, és költözz el. Az állatok feleannyira sem idegesítőek, mint a dackorszakos gyerekek. A gyerekeid gyönyörűek lesznek, de biztos lehetsz benne, hogy olykor idegtépően viselkednek majd. Azt is figyeld meg, hogyan viselkedik azokkal, akik kevés pénzt keresnek. Ha velük durván bánik, veled is úgy fog. A türelem és az empátia végtelenül fontos dolog egy kapcsolatban.

7. Ha nincs teljesen oda érted, akkor nem érdemel meg téged

Ha nem látja, milyen tökéletes vagy, akkor az az ő hibája, nem a tiéd. Van olyan férfi, aki felismeri majd, hogy milyen értékes kincs vagy. Maradj erős. Ha azt akarja, hogy változz meg, akkor állj ki magadért. Csodálatos vagy úgy, ahogy vagy.

Olvass többet a férfiakról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top