Család

Készítsd fel a ruhatárad a hidegre az F&F segítségével! (X)

A szezonváltást mindig nagy izgalommal várjuk, és nem árt, ha előre felkészülünk az újdonságokra. Az F&F segítségével megmutatjuk azokat a trendeket, amik uralkodók lesznek a szezonban az üzletek polcain, így célirányosan tudunk válogatni.

A leopárdminta, habár sosem ment ki igazán a divatból, de idén számíthatunk rá, hogy elöntik majd az üzleteket a leopárdmintás darabok. Ez a minta nemcsak rendkívül nőies, de feltűnő darabja is lesz az összeállításnak, ha ízlésesen kombináljuk. Nemcsak felsőben vagy nadrágban gondolkodhatunk, bátran válasszunk akár egy kabátot is ezzel a mintával!


Az idei téli trendeknél sem lesz másképp, továbbra is hódít a rétegzés. Az sem baj, ha stílusban vagy akár színben eltérnek egymástól a darabok, bátran válasszunk egy színes pulóvert az ingünk fölé!


A fémesen csillogó, flitteres darabok kölcsönözhetnek rendkívül elegáns, ugyanakkor vagány megjelenést is, attól függően milyen darabokkal párosítjuk. Ha az utcán nem szeretnénk feltűnést kelteni, az ünnepekkor bátran csillogjunk bennük!


Továbbá a 70-es évek népszerű darabjait idézik a magasított derekú, bő szárú nadrágok, amik újra virágkorukat élik! Ezek lehetnek hosszúnadrágok, illetve boka felett végződő stílusúak is, amit bátran variáljunk csizmával vagy egy magas sarkú cipővel.


Végül, de nem utolsó sorban a szezon egyik legnagyobb slágere az irha- és szőrmekabátok. Nem kell igazi bőrből, bundából készülnie, ahhoz, hogy igazán divatos legyen, sőt! A hosszú, nőies darabok és a rövidebb fazonok is egyaránt tökéletes választásnak bizonyulnak, ha nem akarunk fázni a közelgő téli napokon.

További inspiráció: f-f.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top