Család

Legjobb szexpózok életkor szerint

Az életkor bizony befolyásolja, hogy általában melyik póz a legjobb.

A szexuális pózok életkor szerint is különböző élményekhez juttathatnak. Kutatók azt vizsgálták, hogy a különöző életkorokban melyek a legnagyobb élvezetet nyújtó pozitúrák.

Legjobb szexpózok életkor szerint

30-as életkorban
A kutyapóz nyert, mert ebben az életkorban leggyakoribb a szülések száma, és az azt követő szexuális élet fájdalmas lehet bizonyos pózokban. Azokkal ellentétben, ez nemcsak fájdalommentes, de hatalmas élvezethez is juttathatja a nőt.

40-es életkorban
Gyakori az alsó deréktájék fájdalma, ezért a nő fölül, háttal ülve volt a nyerő póz. Ami nem terheli meg az alsó csigolyákat sem.

50-es életkorban
Az egymással szemben ülve pozitúra lett a győztes. A menopauza miatti ösztrogénszint csökkenése hüvelyszárazsághoz vezethet, de ez a póz annyira élvezetes, hogy az esetleges kezdeti nehézségek is könnyen túlszárnyalhatóak.

60-as életkorban
Az úgynevezett oszteoartritis keseríti meg általában az életünket, így az ízületek fájdalmának kiküszöbölésére az álló, nő elöl, férfi hátul pozíció nyert. Ha mégis inkább a hátfájás jelentkezik, akkor a nő felül pozíciót ajánlják az orvosok.

Olvass tovább szex témában az NLCafén!

Prevention

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top