Miért vagyunk suttyók a Tinderen?

A Digitális szorongató soron következő vendége A Kedves Idegen Instagram-oldal kitalálója, Virovecz Anna. A turisztikai szakemberként is dolgozó fiatal nő a saját tapasztalatai alapján, illetve egy erőszakmentes kommunikáció kurzus elvégzése után próbál segíteni az online társkeresők útvesztőiben barangolóknak, hogyan kommunikáljanak produktívan egymással, mik azok a veszélyjelek, amikre nem árt odafigyelniük, és felületet ad másoknak is arra, hogy elmeséljék saját tanulságos történeteiket. Ha tinderezel, azért, ha nem tinderezel, akkor pedig azért érdemes meghallgatnod adásunkat.

A Digitális szorongató soron következő vendége A Kedves Idegen Instagram oldal kitalálója, Virovecz Anna. A turisztikai szakemberként is dolgozó fiatal nő a saját tapasztalatai alapján, illetve egy erőszakmentes kommunikáció kurzus elvégzése után próbál segíteni az online társkeresők útvesztőiben barangolóknak, hogyan kommunikáljanak produktívan egymással, mik azok a veszélyjelek, amikre nem árt odafigyelniük, és felületet ad másoknak is arra, hogy elmeséljék saját tanulságos történeteiket. Ha tinderezel, azért, ha nem tinderezel, akkor pedig azért érdemes meghallgatnod adásunkat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top