Edison100 szavazás

Itt a legfrissebb Edison100 lista, 100 olyan szervezettel, akik a 21. századi tudásra készítik fel a gyerekeinket. Foglalkozásaikon óvodások és iskolások jövőben fontos tudását és képességeit fejlesztik az iskolai kereteken túl.

A szavazás eredménye Még több infó a szavazásról

Nézzétek meg a teljes listát és szavazzatok a számotokra legkedvesebbre, hogy övék lehessen a közönségdíj! Augusztus 29-ig tudtok szavazni.

Szavazni szeretnék

A szavazás véget ért!

Köszönjük a szavazatokat! Gratulálunk a nyertesnek!

A szavazásban részt vevő szervezetek:

+1
szavazat
4%

A 21. Századi Pedagógiáért Alapítvány

E-tanoda néven szervezünk egy egész országot felölelő kortárs korrepetáláson alapuló mentorhálózatot: gimnazisták online mentorálnak hátrányos helyzetű kistérségekben élő tanodás diákokat. Fő célunk, hogy segítsük a mentoráltakat abban, hogy hátrányaikat leküzdjék és minőségi képzéshez jussanak.

+1
szavazat
1%

Abacusan Stúdió

Komplex tehetséggondozó műhely a STEAMGenaráció tagjai és az őket oktatók-nevelők számára. Oktatási innovációink középpontjában a robotika egyénre szabott oktatási alkalmazása áll a tehetséggondozástól a képességfejlesztésen át az olvasóvá nevelésig - intézményi rendszereken belül és azokon kívül is.

+1
szavazat
2%

AdniJóga

Csapatunk arra törekszik, hogy nehéz sorsú gyerekek és felnőttek is jógázhassanak, törődhessenek a mentális és fizikai egészségükkel. Rendszeresen tartunk jógaórát otthonban élő gyerekeknek és traumát átélt felnőtteknek is.

+1
szavazat
2%

Amigos a gyerekekért

Amigókként azért teszünk, hogy játékos nyelvtanulással és a barátság erejével szebbé tegyük a kórházban lévő beteg gyerekek hétköznapjait.

+1
szavazat
0%

Artistkids

Tudtad, hogy a művészet menő? A gyerekek pedig nagyon is kíváncsiak mindenre. A mi küldetésünk, hogy ezt ötvözve létrehozzunk egy olyan új szemléletet, mely a kreativitáson keresztül teszi érdeklődővé és nyitottá a gyerekeket a művészetek iránt.

+1
szavazat
1%

Az Amnesty Magyarország iskolásoknak szóló foglalkozásai

Ingyenes emberi jogi foglalkozásaink országszerte elérhetőek általános és középiskolás diákcsoportok, osztályok számára. Szívesen megyünk tanórákra, tolerancia napokra, egész napos emberi jogi rendezvényekre és táborokba.

+1
szavazat
0%

AZZ Zenesuli

Korszerű, komplex, színes zenei nevelésben részesítjük a hozzánk járó gyerekeket. Célunk, hogy a jól ismert és közkedvelt gyermekdalokon, mese-, és filmzenei részleteken keresztül a gyermekek örömmel sajátítsák el a hangszertanulás alapjait.

+1
szavazat
3%

Bagázs Közhasznú Egyesület - komplex fejlesztő program

Mi a Bagázzsal 10 éve azért dolgozunk, hogy ne érje hátrányos megkülönböztetés a cigánytelepeken felnövekvő gyerekeket, hogy többen tanuljanak tovább és elfoglalják helyüket a munkaerőpiacon. Azért, hogy Magyarországon csökkenjenek a különbségek és egy élhetőbb hely legyen.

+1
szavazat
1%

Belvárosi Közösségi Tér

Találkozási pont vagyunk, egy feltöltődési és fejlődési lehetőség, szakmai támogatás a családdá válástól a gyermekek felnövekedéséig és még azon is túl. Egy hely, kicsiknek és nagyoknak, ahol lehet játszani, kibontakozni, barátokat és élményeket szerezni, a legjobb önmagunkká válni.

+1
szavazat
0%

BOOKR Kids

Interaktív könyveinkkel a legfiatalabb generáció számára is izgalmas formában mutatjuk be a modern és klasszikus irodalom legjobbjait. Célunk, hogy a gyerekek okoseszköz-használatra fordított idejét értékes és érdekes tartalommal töltsük meg.

+1
szavazat
0%

Borarti for kids

Célunk egy olyan, több lábon álló alkotóplatform létrehozása volt, ahol a gyerekek és a felnőttek egyaránt megélhetik a bennük természetesen meglévő kreativitást.

+1
szavazat
7%

Bűvösvölgy

A központjainkba látogató gyerekeket a médiaüzenetek kritikai vizsgálatára ösztönözzük, segítünk nekik felismerni és elhárítani a netes kockázatokat. Online a médiaértés fejlesztését szolgáló segédanyagok százait kínáljuk a pedagógusoknak.

+1
szavazat
2%

Csodavár Alapítvány

A Csodavár Inkluzív Fejlesztő Központokban együtt játszhatnak és fejlődhetnek a tipikus és eltérő fejlődésmenetű gyermekek. Hisszük, hogy egyedi inkluzív szemléletünkkel az egész családnak adhatunk szakértő segítséget, miközben egy elfogadóbb világot éptünk.

+1
szavazat
0%

Csontváry Képzőművészeti Stúdió Egyesület

Baranya megye lakásotthonaiban és gyermekotthonában élő, hányatott sorsú, traumatizált és érzelmileg elhanyagolt gyermekekkel, serdülőkkel, fiatalokkal, továbbá külsős felnőttekkel foglalkozunk művészetterápiás alkotóműhelyünkben, ahol alkotó módon alkalmazunk népművészeti formákat és szimbólumokat.

+1
szavazat
3%

Csörögi Tanoda

Esélyteremtés hátrányos helyzetű általános iskolás és középiskolás gyerekeknek Csörögön. Kiemelten foglalkozunk a tanulási és szociális kompetenciák fejlesztésével, valamint közösségépítéssel.

+1
szavazat
1%

D012: Az olvasás bolygója

A D012 komplex olvasói műhelyben a gyerekekkel saját történeteket alkotva, könyvet írva gyakoroljuk az olvasást, a szövegértést, miközben komplex önismereti és tanulásmódszertani technikákat sajátítunk el, illetve fejlesztjük a hosszútávú koncentrációs képességet is.

+1
szavazat
0%

Da Vinci Kids

Da Vinci Kids Iskolai csomagunk egy oktatást segítő módszertani platform általános iskolák számára. Célunk a hatékony tanítás és a szórakoztató tanulás támogatása.

+1
szavazat
0%

Da Vinci Pizsamaparti program

Programjainkon gyerekek és családok zárás után ismerkednek meg különleges helyszínekkel (pl. múzeum, élményközpont, nemzeti park) és a hozzájuk kapcsolódó tematikákkal, így nem mindennapi élményeken keresztül szereznek új tudást.

+1
szavazat
0%

Deák17 galéria

Gyerekek és fiatalok művészeti nevelésére fókuszálunk. Kiállításainkon hazai képzőművészek és diákalkotók mutatják meg magukat, múzeumpedagógiai foglalkozásaink pedig évek óta népszerűek Budapesten.

+1
szavazat
0%

DIOO – Digitális Okosjáték Óvodásoknak – Iskolaérettség felmérő és felkészítő rendszer

A Digitális Okosjáték Óvodásoknak (DIOO), iskolaérettségi teszt és felkészítő rendszer.

+1
szavazat
1%

Egy boglyában vagyunk! 2.0

Elkötelezettek vagyunk a természetközeliség, helyi közösségek fejlesztése iránt. Szeretnénk, ha a testvér városok mintájára a vidéki és városi kis közösségek között együttműködések jönnének létre. Városi gyerekeknek falusi, falusi gyerekeknek városi tapasztalati tanulási projekteket szervezünk.

+1
szavazat
2%

Egy Sima Egy Fordított / Egyesület az Inklúzióért

Tabukat döntögetünk a fogyatékosságokról. Élményalapúan tanítunk minden korosztályt az inklúzióról, befogadásról, együttműködésről. Akadálymentesítünk a fejekben!

+1
szavazat
1%

Egyszerűbb Gyermekkor

Módszereink fókuszában a kis, megvalósítható egyszerűsítések állnak: ezek eredményeképp a családok visszatalálnak valódi, egyszerű céljaikhoz, a mindennapokban pedig megfelelő hangsúlyt kapnak a valóban fontos, családi kapcsolatokat elősegítő minőségi együttlétek.

+1
szavazat
0%

Életrevaló Önismereti Filmes Műhely

Mentálhigiénés foglalkozásokra épülő önismereti, művészeti, filmkészítő műhelyben önismeretet fejlesztünk, védőfaktorokat, közösséget építünk, az élményterápia, a kreativitás, és a filmkészítés eszközeivel.

+1
szavazat
1%

Élménybiológia

Az Élménybiológia egy inspiráló és innovatív módszerekből álló tudománynépszerűsítő felület és módszertár, nem csak biológiatanároknak.

+1
szavazat
1%

Emberség Erejével Alapítvány - DEMO közélet szimulátor

DEMO társasjátékunk a bennünket körülvevő világot szimulálja. A játék célja, hogy megismertesse a gyerekekkel a társadalmunkat, amiben élünk.

+1
szavazat
3%

„Etológus leszek!” mentorprogram szociálisan rászoruló gyerekeknek

A résztvevőket megismertetjük az etológia tudományával, az állatokkal való tréningezés lényegi elemeivel a gyakorlatban. Fontosnak tartjuk, hogy minden helyzetben értő figyelemmel forduljunk társállatunk felé, hogy felmérhessük fizikai és belső állapotukat.

+1
szavazat
0%

Farkaskölyök Ifjúsági Egyesület

Olyan applikációkat és modern digitális megoldásokat fejlesztünk, amelyek kihasználják ezen eszközök erejét és segítségükkel környezettudatos, környezetbarát és egészséges fiatalokat nevelhetünk.

+1
szavazat
2%

Felelős Gasztrohős Alapítvány - Palánták és Padtárs programok

Alapítványunk célkitűzése a fenntartható étkezés népszerűsítése. A játékos szemléletformáló foglalkozások során a gyermekek megtudhatják, miért jó, ha helyi és szezonális élelmiszereket, alapanyagokat esznek, illetve megelőzik a csomagolási- és élelmiszerhulladékok keletkezését.

+1
szavazat
0%

Fortély-sátor

Mobilizált szabadulószobáinkkal azt szeretnénk elérni, hogy minden gyerek kipróbálhassa magát egy izgalmas játék során, és rájöhessen, hogy ő is kreatív módon tud megbirkózni különböző kihívásokkal.

+1
szavazat
0%

Funside School

A Funside School Magyarország első délutáni iskolája, ahol az angol nyelvet és az informatikát ugyanolyan magas színvonalon tanulhatják a gyerekek, modern környezetben és kiváló tanárokkal.

+1
szavazat
0%

GyűjtsVelem Program

A GyűjtsVelem Program egy országos fenntarthatósági, szemléletformáló program, elsősorban általános iskolás diákoknak és tanáraiknak, bevonva a diákok szüleit is. Játékos formában ösztönözzük a szelektív hulladékgyűjtésre és a fenntartható életmódra a hazai diákokat.

+1
szavazat
0%

HelloWorld Egyesület - Lego League

A FIRST LEGO League és a LEGO Education nemzeti partnereként évente több száz 4-16 éves gyermek számára tesszük vonzóvá a természettudományokat, az informatikát, a robotikát, a matematikát és a mérnöki tudományokat.

+1
szavazat
1%

Hópárduc Alapítvány

Egyre több gyermeknek van gondja, hogy összeszedett legyen, mozdulataiban és figyelmében egyaránt. Mi a falmászás világát hívtuk segítségül, hogy a gyerekek megtanulhassák irányítani testüket és figyelmüket egyaránt.

+1
szavazat
1%

Hős Iskola Program - Hősök Tere Alapítvány

Célunk, hogy a fiatalok érzékenyek legyenek a társadalmi problémákra, felismerjék azokat a helyzeteket, amikben ők is segíthetnek, és megtanulják, hogyan válhatnak hétköznapi hősökké.

+1
szavazat
1%

Idea Alapítvány

Alapítványunk képzési programokat kínál a hamis, megtévesztő információ felismeréséhez szükséges ismeretek megszerzéséhez, az információ megfelelő szűréséhez szükséges készségek fejlesztéséhez.

+1
szavazat
2%

InDaHouse Hungary Egyesület

Az InDaHouse Hungary Egyesület önkéntesei borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel.

+1
szavazat
0%

InspiKid

Kreativitást fejlesztő, egy éves online kurzus, ahol egy közösség tagjaként, tananyagok és kiküldött eszközök segítségével sajátítják el a gyerekek a kreatív gondolkodás képességét.

+1
szavazat
0%

JELEVEN - A Jelnyelvi Játszótér

Csoportmunkán, együttműködésen alapuló nonformális oktatási metódust ötvözünk a tantermi jelnyelvtanfolyamokkal: játékos jelnyelvi oktatás iskolásoknak, egy több mint 300 jelnyelvi videóból álló digitális háttéranyaggal megtámogatva.

+1
szavazat
1%

Juszt-is teszünk! Alapítvány a Hátrányos Helyzet Csökkentéséért

Halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeknek segítünk a felzárkóztatásban Bódvalenkén. Valljuk, hogy az emberi kapcsolatokon keresztül, egyéni fejlesztés, korrepetálás révén, ha apránként is, de közelebb kerülnek az itt élő gyerekek az esélyegyenlőséghez.

+1
szavazat
0%

Kék Erdő Alapítvány - Szenzoros feldolgozási zavarral élő gyermekekért

Sokak számára az inklúzió egy gyógypedagógiai gyakorlat, a fenntarthatóság pedig csupán a környezetvédelemről szól. A célunk ezen fogalmak edukálása, gyakorlatba történő helyes átültetése,szülőknek, pedagógusoknak, fejlesztő szakembereknek workshopokon keresztül, míg gyerekeknek kreatív kézműves foglalkozások útján.

+1
szavazat
1%

KÉPEZŐ oktatási program

Képzőművészet alapú oktatási programunkban nagy hangsúlyt helyezünk a művészeti nevelésre, a jövő kompetenciáinak fejlesztésére. A NAT-hoz illeszkedő program élményben részesíti mind a gyerekeket, mind a pedagógust az oktatás során.

+1
szavazat
1%

Kerekasztal Színházi Nevelési Központ

Küldetésünk olyan színházi előadások megvalósítása, amelyek interaktív módon vetnek fel – életkortól függetlenül mindenki számára érdekes – társadalmi és erkölcsi kérdéseket. Előadásaink során a fiatalok nem egyszerűen nézői, hanem alkotó résztvevői a színházi eseménynek.

+1
szavazat
1%

kidea

Célunk, hogy a zárt óvodai kommunikációs felületünk használatával biztonságosabbá és egyszerűbbé tegyük az intézmény-szülő közötti kommunikációt és fotómegosztást a gyermekek digitális biztonságának védelmében.

+1
szavazat
1%

KIKAPCS. Alapítvány

Olyan családoknak biztosítunk nagyon kedvezményes áron üdülést és egy szerető támogató közösséget, akik sajátos nevelési igényű gyereket nevelnek.

+1
szavazat
1%

Klímanócskák

A Klímanócska képzés egy program, mely többrétűen öleli át, s adja tovább a gyermekek részére a klímával kapcsolatos problémákat, lehetséges megoldásokat.

+1
szavazat
1%

KOLLABOR

Célunk, hogy olyan élményközpontú természettudományos ismereteket közvetítsünk, amelyek egyszerre emberközpontúak és ugyanakkor megalapozzák a XXI. század korszerű tudását is.

+1
szavazat
0%

Kompánia Alapítvány

Küldetésünk hogy a szociálisan hátrányos helyzetű, csellengő, 7-24 éves fiatalok ne kallódjanak el, találják meg az útjukat úgy, hogy ők maguk is tesznek érte. Mindezt szakemberek segítségével, közösségi terek kialakításával és egyénre szabott fejlesztéssel érjük el.

+1
szavazat
1%

KórházSuli Alapítvány

A KórházSuliban az iskolából kimaradó, tartós gyógykezelés alatt álló gyerekek otthoni oktatását segítjük. Velünk biztonságos közegben, játékosan, közösségben tanulhatnak és gyógyulhatnak a beteg fiatalok. Célunk, hogy diákjaink lelkileg is megerősödve térjenek vissza betegségük előtti életükhöz.

+1
szavazat
2%

KreaTour

Művészettel nevelési, tematikus, tárgyalkotó projekteket szervezünk gyerekeknek színházakban, múzeumokban, kulturális intézményekben annak profiljához kapcsolódva. A tevékenyégek során a gyerekek designer tárgyakat alkotnak, ruhát terveznek, szabnak-varrnak.

+1
szavazat
1%

Láthatatlan Iskola Alapítvány

Átmeneti otthonban élő, tanulni vágyó gyerekeket kötünk össze segíteni vágyó fiatalokkal, felnőttekkel. Heti rendszerességű mentorálás mellett csoportos foglalkozásokat tartunk, tábort szervezünk közösen!

+1
szavazat
0%

Létra Klub - Világszép Alapítvány

Sokszínű közösségi terünkben inkluzív szemléletű, egyedi foglalkozások által kínálunk tartalmas időtöltést kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

+1
szavazat
0%

LifeChanger Program

A gyerekek játékos formában, valós élethelyzeteket tükröző pénzügyi döntési helyzeteket modellezve ismerkednek a családi költségvetés felelősségteljes beosztásának kihívásaival, a tudatos pénzügyi döntések fontosságával.

+1
szavazat
0%

LogiKaLand

A Logikaland, egy játszóház, ahol egy 10-20 állomásos pályán a gyerekek és a szülők megtapasztalják, hogy a tanulás lehet izgalmas, szórakoztató, kreatív, amellett, hogy sikerélményt és örömet ad.

+1
szavazat
0%

LogIQa Stúdió

Célunk, hogy a játékos logika tanfolyamokon keresztül a gyerekeket megtanítsuk túllépni a berögzült sémákon, fejlesszük gondolkodásukat.

+1
szavazat
1%

Logiscool élményalapú programozóiskola

Programozóiskolánk saját fejlesztésű, minősített, élményalapú tananyagával és oktatási platformjával programozó és digitális írástudáshoz kapcsolódó kurzusokat, workshopokat és táborokat kínál 6-18 éves gyerekeknek.

+1
szavazat
5%

Mamakör Alapítvány

Egy megtartó, biztonságos közösség vagyunk az anyává válás legelején. Azért hoztuk létre, hogy a sokszor viharos első hónapokban mielőbb hatékony támogatást kapjanak a frissens(z)ült anyák.

+1
szavazat
1%

MáSzínház

A MáSzínház egy inkluzív közösség, ahol 5 érték és fogalom - az elfogadás, a partnerség, a közösségiség, az élményadás és a színház - mentén működünk együtt, és teremtjük meg a lehetőséget, hogy mindenki a legjobb formájában teljesedhessen ki.

+1
szavazat
2%

Medve Matek

A logikus gondolkodást a közösségi élménnyel és a jó hangulattal összekötő rendezvényeink által váltunk ismertté, mely eseményeink mára több tízezer gyereket és felnőttet mozgatnak meg (és vesznek rá egy kis matekozásra) országszerte.

+1
szavazat
0%

Mentalizációs fókuszú MESEcsoport gyerekeknek - HOGY VAGY Egyesület

Ingyenes mentalizációt fejlesztő MESEcsoportok hátrányos helyzetű gyerekeknek és érzelmi fókuszú esetmegbeszélések óvodapedagógusoknak nyolcadik kerületi óvodákban.

+1
szavazat
1%

Mese-Tér-Kép

Kortárs mesék és a vizuális művészet játékos összehangolásán alapuló alkotófoglalkozásokat tartunk nem mindennapi kalandokra vágyó gyerekeknek.

+1
szavazat
3%

Mondolo Club Mini

Tehetséggondozó foglalkozásunk keretében igyekszünk elültetni a természet szeretetének és tiszteletének csíráját az érdeklődő lurkókban. A legmenőbb biosz, föci és kémia óra egyben, tantermi és terepi élmények színes csokra, amely nem csak szórakoztat, de értékes tudást is közvetít, miközben játékosan formálja a gyerekek szemléletét.

+1
szavazat
0%

MoneyMate applikáció

Támogatjuk a szülőket a következetes és ösztönző gyereknevelésben, valamint eszközt adunk gyermekeik kezébe a biztonságos zsebpénzkezeléshez miközben megismerik a mindennapi pénzügyek alapjait.

+1
szavazat
0%

Motimore

A Motimore gamifikált tanulást és tanítást segítő platform segítségével szeretnénk elérni, hogy az oktatás és a tanulás is egyaránt örömteli élmény legyen, hiszen mindkettő a jövőre készít fel, de a jelenben zajlik.

+1
szavazat
1%

MUS-E Magyarország Közhasznú Egyesület

Hátrányos helyzetű gyermekeknek viszünk speciális művészeti foglalkozásokat. Ezzel segítünk nekik abban, hogy közelebb kerüljenek a művészetekhez, és így a felszabadultabb, hatékonyabb és összetettebb tanuláshoz, egy elfogadóbb, boldogabb élethez.

+1
szavazat
1%

Neked szól a taps

Célunk, hogy olyanokkal is megismertessük, megszerettessük a film- és színházművészetet, akiknek életkörülményeikből adódóan erre nem lenne lehetőségük. Színházi produkcióinkban profi színészek mellett, gyermekotthonban élő gyermekek is szerepelnek.

+1
szavazat
0%

Netkorrep

Elsősorban a tanulással való kiemelkedésben hiszünk. Programjainkon segítünk megérteni az iskolai tananyagot, és felkészítjük a gyerekeket az élet fontosabb kihívásaira.

+1
szavazat
1%

NoBadKid - Pressley Ridge Alapítvány a „zavaró és viselkedésük miatt nehezen szerethető” gyerekekért

A „zavaró és viselkedésük miatt nehezen szerethető” gyerekekért dolgozunk. Mi megtaláljuk az utat hozzájuk és sikerekhez segítjük őket mindennapjaikban.

+1
szavazat
0%

Öko-Kuckó Oktatóterem és környezeti nevelési program

Fenntarthatóságra nevelési programunk keretében a dél-dunántúli régió óvodás és iskolás korú gyermekeinek fejlesztéséért dolgozunk. Elkötelezettek vagyunk az interaktivitás, a kooperációra nevelés és az élmény alapú módszerek mellett.

+1
szavazat
1%

OncoVR

Tartósan kórházban fekvő gyerekek gyógyuláshoz vezető útját támogatjuk egyedi fejlesztésű virtuális valóság (VR) kalandjátékkal. Fő tevékenységünk mellett szociálisan rászoruló gyermekeknek tartunk edukatív VR foglalkozásokat.

+1
szavazat
2%

Palladion Műhely — Kheirón Klub

Játékos, fejlesztő programok révén szórakoztató formában ismertetjük meg a gyerekekkel a klasszikus ókor világát, az európai kultúra közös gyökereit. Szabadon hozzáférhető, interaktív tartalmainkkal közelebb hozzuk az antik Mediterráneumot, és a pedagógusok munkáját is segítjük.

+1
szavazat
0%

Palota Tehetségfejlesztő Központ

Komplex tehetségfoglalkozásokat tartunk heti rendszerességgel, ahol az ajánlott foglalkozások számos műveltségterületet érintenek, elősegítve minden gyermek számára tehetségük kibontakozását.

+1
szavazat
1%

Plukkido

Játékos és pozitív kommunikáción alapuló, nevelést segítő eszközöket készítünk. Pszichológus és szociálpedagógus szakembereink által kidolgozott módszertanunkon alapuló mágneses motivációs játékunk és Útramanó nevű GPS- es hangalapú mobilapplikáció eszközeinkkel és támogató szakértelmünkkel segítjük a hétköznapi nevelési helyzetek hatékonyabb megoldását.

+1
szavazat
4%

Pompás Napok

Célunk a néphagyomány különböző elemeit egy erős kötéllé összesodorva eljuttatni minden gyermek számára: a népmesét, népi játékokat, mondókákat, népdalokat, ezáltal interaktív módon, a beleélést segítve, többoldalú megerősítéssel fejleszteni őket.

+1
szavazat
1%

Rapid Matek

Az általunk kifejlesztett 3M formula alkalmazásával (matek+módszertani+mentális támogatás) arra törekszünk, hogy a matek ne olyan legyen a diákok számára, mint a „mumus a szekrényben” a Harry Potterből; hanem mindenki képes legyen elérni azt az „elég jó” szintet, amivel már elégedett lehet.

+1
szavazat
1%

RoboKaland ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely

Az a küldetésünk, hogy segítségükkel egy élhetőbb bolygót hagyjunk magunk után. Ökotudatos technológiai műhelyünkben többnyire újrahasznosított alkatrészekből készítettünk már mikroprocesszor- és szenzor-vezérelt okos kerttől az ion hajtóműig robotokat is. Célunk egy egész életre szóló mérnöki tudás, technológiai intelligencia, műszaki rálátás nyújtása.

+1
szavazat
1%

Rosa Parks Alapítvány

A szociális munka, pedagógia és a jog eszközeivel támogatjuk a családokat, hogy élni tudjanak a szabad iskolaválasztás jogával, hogy gyerekeik jó oktatási színvonalú, inkluzív iskolákba járhassanak és önbizalmuk, képességeik kibontakozhassanak.

+1
szavazat
0%

Skool - Kockamóka

Segítjük a fiatal gyermekek bekapcsolódását a számítógépes kódolás világába, és újszerű technológiai foglalkozásaitinkat a tech szektor meghatározó vállalataival együttműködésben biztosítjuk. Spectry nevű, új projektünkben úgy tanítjuk meg a programozást az érdeklődő autista gyerekeknek, hogy közben szociális készségeik is fejlődnek.

+1
szavazat
1%

Smartiz

Ingyenes fejlesztő és oktató programunk 10. évfolyamos lányoknak szól, és elsősorban a matematika, valamint a digitális készségek, programozási alaptudás fejlesztését célozza korszerű pedagógiai módszerekkel.

+1
szavazat
1%

Sulinyugi program

Programunk célja, hogy minden iskolás játékosan, a maga korának megfelelő nyelvezettel tanuljon arról, hogy mit tehet a stresszkezelésért. Tudatosítjuk, hogy mindenki képes a saját feszültségét kezelni.

+1
szavazat
0%

Superar Zeneművészeti Alapítvány Magyarország

Hisszük, hogy a magasszintű közös zenélés olyan együttműködő közösség létrehozására is képes, melynek tagjai figyelnek egymásra, és közösen dolgoznak a sikerért.

+1
szavazat
0%

Symbo Alapítvány - Ne skatulyázz!

Neurodivergens gyerekek társas-érzelmi nevelésével foglalkozunk. Kiscsoportos foglalkozások keretében tanítunk olyan társas készségeket, melyek segítenek kiigazodni a mindennapok során.

+1
szavazat
1%

Symphonia Alapítvány – SAMISULI

Közösségi zenei programunkban ingyenes hangszeres zenetanulást és társadalmi felzárkózási lehetőséget nyújtunk rossz körülmények között élő gyerekeknek. Hisszük: ha esélyt és támogatást kap, akkor még a legrosszabb körülmények között élő gyermek is képes egy jobb életet teremteni magának.

+1
szavazat
1%

Szabad Labor Drámaműhely

Színházpedagógiai szakemberek által alapított labor vagyunk, akik diákokkal együttműködve kutatják az emberek közti interakciókban megjelenő különböző viselkedési formákat a színház, a dráma, a kép és szövegalkotó művészetek segítségével.

+1
szavazat
4%

Szabó Szabolcs Alapítvány

Gyermekekkel ismertetjük meg a természettudományok szépségeit, fiatalokat fordítunk a pálya felé. Kémia Mobillaborunk főleg hátrányos helyzetű iskolákba viszi el a kémia varázsát: olyan gyermekekhez juttatjuk el a kísérletek élményét, akiknek iskolájuk szűkös feltételei miatt ez nem adatik meg.

+1
szavazat
0%

Személyes Történelem Produkció

A Személyes Történelem Produkció keretében évről évre színházi műhely munkán keresztül kutatjuk Budapest második világháborús emlékezetét középiskolás fiatalokkal, a személyes visszaemlékezések feldolgozásával. Emellett egyalkamas iskolai foglalkozásokat tartunk.

+1
szavazat
0%

Szemfüles Egyesület a Gyermekekért

Egyesületünk az eltérő fejlődésű, illetve fejlődési lemaradásokkal, zavarokkal küzdő gyermekek fejlődésének, fejlesztésének a támogatására alakult.

+1
szavazat
0%

Szitakötő Program

A Szitakötő Programban egy negyedéves gyerekfolyóiratra alapozzuk programunkat, amit az iskolák maximum 35 példányban ingyenesen kapnak meg. A laphoz kapcsolódó gyerekfoglalkozásokat, pedagógusképzéseket tartunk, segédanyagokat dolgozunk ki.

+1
szavazat
1%

Szociopoly

A mélyszegénységben élő családok élethelyzetét modellező érzékenyítő társasjátékkal célunk, hogy csökkentsük a szegénységgel kapcsolatos előítéleteket. A játék konstruálta valóságban mindenki szegény lesz 1-2 órára és a saját bőrén fogja érezni a kirekesztődés szorítását.

+1
szavazat
1%

Társaság a Szabadságjogokért

Azért dolgozunk, hogy Magyarországon mindenki megismerhesse alapvető emberi jogait, és érvényesíthesse azokat a hatalom indokolatlan beavatkozásaival és mulasztásaival szemben.

+1
szavazat
0%

Televele Médiapedagógiai Műhely Egyesület

Célunk a kisgyermekkori médiapedagógiai tevékenység széleskörű elterjesztésének segítése. Óvodai és iskolai foglalkozásaink a gyerekek tudatos médiahasználatát és a digitális környezetben való eligazodását fejlesztik.

+1
szavazat
0%

Uccu Roma identitás workshop

Roma és nem roma fiatalok között teremtünk párbeszédet. Roma fiatalok a saját személyes történeteiken keresztül mesélnek arról, hogy mit jelent ma Magyarországon romának lenni. Célunk, hogy mindannyian egy egy nyitottabb és befogadóbb világban élhessünk.

+1
szavazat
0%

UNOKA- generációk összekapcsolása alapítvány

Idősotthonokban szervezünk közös programokat gyerekeknek és az ott élő időseknek. Célunk, hogy megóvjuk az idősek testi-lelki egészségét generációk összekapcsolásával.

+1
szavazat
0%

Utazó Planetárium

Az Utazó Planetárium lényege, hogy a diákok látványos, izgalmas környezetben tanulják meg a természettudományokat, csillagászatot és ismerjék meg Naprendszerünk bolygóinak varázslatos világát. Ismerjék meg és kerüljön hozzájuk közelebb a tudományos kutatások világa.

+1
szavazat
2%

Üzenet Táncszínház-New Step Fitnesz és Táncstúdió

Programunkkal célunk, hogy minél több fiatalhoz eljuttassuk a baleset és bűnmegelőzési témákat feldolgozó táncainkat. Tehetséges táncosaink, a tanulás mellett fontosnak érzik a küldetést, melyben a korosztályuknak hívják fel a figyelmét a rájuk leselkedő veszélyekre.

+1
szavazat
2%

Varázsmancsok-Kutyás terápia

Gyógypedgagógusként terápiás kutyák bevonásával tartok komplex fejlesztő foglalkozásokat.

+1
szavazat
0%

Vissza a Vadonba Gyermekfejlesztő és Szülősegítő Központ (SE)

A Vadonban erdei környezetben végezzük a szenzomotoros tornát, mely során a kisgyermek természeti környezetben tornázva fejlődik. A szenzomotoros tornával korrigálhatóak a visszamaradt csecsemőkori reflexek, javulnak a szociális-, koncentrációs- és egyensúlyozási képességei.

+1
szavazat
2%

VONESZO Kamasz Kaland

Dramatikus önismereti délutánokat tartunk a gyermekvédelemben élő, lelki egészség szempontjából kockázatcsoportba sorolható kamaszoknak. Heti rendszerességgel találkozunk, s játsszuk ki életünk eseményeit. Teret adunk az érzelmek megélésének és közös feldolgozásának.

+1
szavazat
1%

Vox Pop Vitajáték

A VoxPop egy eszköz arra, hogy sokszempontúan beszélgessünk fontos dolgokról. Játék, amiben nem lehet veszíteni, csak jó közösségi élményeket nyerni. Vita, amiben nincsenek törött tányérok csak valódi érvek és kisimult idegszálak.

+1
szavazat
0%

Yettel HiperSuli

Szeretnénk segíteni a pedagógusokat, hogy 21. századi módszerekkel meg tudják szólítani a diákokat. Szeretnénk segíteni a diákokat, hogy Tudatos Internet használattal veszélyek nélkül tanulhassanak és tevékenykedjenek online.