Edison 100 Szavazás

Az Edisonplatform idén is összegyűjtötte az ország 100 leginnovatívabb, gyerekekkel foglalkozó szervezetét! Ők az Edison 100-asok, akik óvodások, iskolások jövőben fontos tudását fejlesztik!

A szavazás eredménye Még több infó a szavazásról

Nézd meg a listát és szavazz a számodra legszimpatikusabb szervezetre, hogy övék lehessen a közönségdíj!

Szeptember 10-ig tudsz szavazni.

Szavazni szeretnék

Az 2023-as EDISON 100 szavazás nyertese:

Varázsmancsok-Kutyás terápia

Állatasszisztált komplex fejlesztő foglakozásokat tartunk gyógypedagógus bevonásával. Emellett szakembereket képezünk innovatív és kooperatív tanulási módszerekkel a felnövekvő generációért.

A szavazást véget ért!

Köszönjük a szavazatokat! Alább láthatóak azok a szervezetek, melyekre szavazni lehetett! Eredményhirdetés hamarosan...

+1
szavazat
4%

A 21. Századi Pedagógiáért Alapítvány/E-tanoda Program

Az egész országot felölelő, kortárs korrepetáláson alapuló mentorhálózatot szervezünk: gimnazisták online mentorálnak hátrányos helyzetű kistérségekben élő tanodás diákokat.

+1
szavazat
4%

A Symbo Alapítvány: Skatulyák nélkül az osztályban - Agykalandok

Ingyenes, kortárs szemléletformáló program a neurodiverzitásról. Hiszünk abban, hogy a felnövekvő generáció a megfelelő tudás és tapasztalás birtokában, közösséget összetartó erőként élheti meg az emberek közötti különbségeket.

+1
szavazat
0%

Abacusan Stúdió

Oktatási innovációink középpontjában a robotika egyénre szabott oktatási alkalmazása áll a tehetséggondozástól a képességfejlesztésen át az olvasóvá nevelésig.

+1
szavazat
1%

AdniJóga

A mozgás, légzés és meditáció általi nyugalmat tesszük elérhetővé traumát átélt emberek számára, állami gondoskodásban lévő gyerekeknek, sérült gyerekeket nevelő szülőknek ingyenes csoportokban.

+1
szavazat
0%

Algorithmics Programozó iskola

Hiszünk abban, hogy a programozás oktatás egy szerethető, élvezetes és a jövőben is jól hasznosítható tudás, amelyet a lányok és fiúk már gyermekkorban is megismerhetnek és megszerethetnek.

+1
szavazat
1%

Alphacademy

Online programozás és matematika szakköröket tartunk motivált, érdeklődő gyerekeknek a szakmájukban is sikeres, elismert oktatókkal.

+1
szavazat
1%

Amigos a gyerekekért Alapítvány

Tartós kórházi ápolásra szoruló gyerekeket látogatunk, hogy játékos tanulással, kézműves és egyéb fejlesztő foglalkozásokkal, nyelvtanulással motiváljuk őket nem csak a kórház utáni iskolai visszatérésre, hanem a gyógyulásra.

+1
szavazat
0%

Artistkids

Tudtad, hogy a művészet menő? A mi küldetésünk egy olyan új szemlélet létrehozása, mely a kreativitáson keresztül teszi érdeklődővé és nyitottá a gyerekeket a művészetek iránt.

+1
szavazat
1%

AZZ ZENESULI

Korszerű, komplex, színes zenei nevelésben részesítjük a hozzánk járó gyerekeket. Célunk, hogy a jól ismert és közkedvelt gyermekdalokon, mese-, és filmzenei részleteken keresztül a gyermekek örömmel sajátítsák el a hangszertanulás alapjait.

+1
szavazat
1%

BABtér – Budaörsi Animációs Bázis és Kreatív Tér

A tehetséggondozás és az oktatás gyakorlati oldala mellett hangsúlyt fektetünk a vizuális értés gondozására. A foglalkozások középpontjában a kézműves alapú stop-motion, azaz a bábanimáció áll.

+1
szavazat
3%

Bagázs Közhasznú Egyesület

Egy olyan befogadó és elfogadó társadalomért dolgozunk, amelyben a romáknak is esélye van a céljaik elérésére. Nem adományt osztunk, hanem lehetőséget biztosítunk a változásra.

+1
szavazat
1%

Boglya Fesztivál

Újfajta, szemléletformáló fesztivál modellt (családbarát, öko, civil szervezés) kívánunk létrehozni. A fesztivál közösségi eseményeinek témái: ökológiai gazdálkodás, fenntarthatóság, természetvédelem, művészet, kultúra, mindez a helyi közösségek bevonásával, fenntartható módon kerül megrendezésre.

+1
szavazat
0%

BOOKR Kids

Interaktív könyveinkkel a fiatal generációk számára is izgalmas formában mutatjuk be a modern és klasszikus irodalom legjobbjait. Célunk, hogy a gyerekek képernyő előtt töltött idejét értékes és érdekes tartalommal töltsük meg.

+1
szavazat
0%

Borarti

Kreatív alkotó platform gyerekeknek - a szabad alkotást, mint eszközt használjuk a gyerekek fejlesztésére

+1
szavazat
1%

Bűvösvölgy

A központjainkba látogató gyerekeket a médiaüzenetek kritikai vizsgálatára ösztönözzük, segítünk nekik felismerni és elhárítani a netes kockázatokat. Online a médiaértés fejlesztését szolgáló segédanyagok százait kínáljuk a pedagógusoknak.

+1
szavazat
0%

Cirkusz és Kaland : Interaktív SzociálisCirkusz - családi piknik

Közösségi projektjeinkben a szülő, a nagyszülő együtt gyakorol, kísérletezik a mozgásművészet különböző formáival, az általunk tervezett cirkuszi eszközeinkkel, így segítve a résztvevőket. Programunk fontos eleme az élményterápia.

+1
szavazat
1%

Csodavár Alapítvány

A tipikus és az eltérő fejlődésmenetű gyermekek együtt játszhatnak és fejlődhetnek központjainkban. Szakértő segítséget, szemléletformálást és támogató közösségbe tartozást nyújtunk a családoknak.

+1
szavazat
1%

Csontváry Képzőművészeti Stúdió Egyesület

Művészetterápiás alkotóműhelyünk elsősorban gyermekotthonokban és lakásotthonokban élő gyermekeknek, serdülőknek tart rendszeresen képzőművészet-terápiás foglalkozásokat. Módszerként a népművészeti motívumkincseket használja fel kreatív módon.

+1
szavazat
0%

D012: szabad gondolkodású gyerek - szabad felnőtt

Jövőálló készségeket fejlesztünk az önismereten, történetíráson és kitartásfejlesztésen keresztül.

+1
szavazat
0%

Da Vinci Pizsamaparti

Programjainkon gyerekek és családok zárás után ismerkednek meg különleges helyszínekkel (pl. múzeum, élményközpont, nemzeti park) és a hozzájuk kapcsolódó tematikákkal, így nem mindennapi élményeken keresztül szereznek új tudást.

+1
szavazat
2%

Digitális Tudásközpontok hálózata

Azzal a szándékkal jöttünk létre, hogy közel vigyük a korszerű technológiát a gyerekekhez, fiatalokhoz, a nyitott, érdeklődő emberekhez.

+1
szavazat
2%

Do as I – Tanulj a kutyáktól önmagadról

Foglalkozásaink célja, hogy az állatokkal való interakcióknak köszönhetően a résztvevők közelebb kerüljenek saját magukhoz. Azt szeretnénk, ha az értő figyelmet tanulnák meg, amit aztán a mindennapi életben is kamatoztatni tudnak.

+1
szavazat
1%

Egy Sima Egy Fordított - Egyesület az Inklúzióért

Célunk, hogy a fogyatékosságokkal/spéciséggel kapcsolatos tabukat, előítéleteket megszüntessük. Módszerünk esszenciája a megismerés, és az ezen keresztüli elfogadás.

+1
szavazat
0%

Egyszerűbb Gyermekkor

Módszereink fókuszában a kis, megvalósítható egyszerűsítések állnak: ezek eredményeképp a családok visszatalálnak valódi, egyszerű céljaikhoz, a mindennapokban pedig megfelelő hangsúlyt kapnak a valóban fontos, családi kapcsolatokat elősegítő minőségi együttlétek.

+1
szavazat
0%

Életrevaló Önismereti Filmes Műhely

Intézményekben élő, és/vagy szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok részére mentálhigiénés foglalkozásokra épülő művészet, és élményterápiás filmkészítő műhelyünkben önismeretet fejlesztünk, védőfaktorokat keresünk és közösséget építünk.

+1
szavazat
1%

Emberség Erejével Alapítvány - KIO emberi jogi kártyajáték

44 elgondolkodtató illusztráción a legfontosabb emberi jogok. Az emberiség legfontosabb, világunkat meghatározó, alapvető jogai elevenednek meg izgalmas kártyajátékunk lapjain.

+1
szavazat
0%

Farkaskölyök Ifjúsági Egyesület

Olyan applikációkat és modern digitális megoldásokat fejlesztünk, amelyek kihasználják ezen eszközök erejét és segítségükkel környezettudatos, környezetbarát és egészséges fiatalokat nevelhetünk.

+1
szavazat
1%

Felelős Gasztrohős Alapítvány - Palánták és Padtárs programok

Célunk a fenntartható étkezés népszerűsítése. Játékos szemléletformáló foglalkozásaink során a gyermekek megtudhatják, miért jó, ha helyi és szezonális élelmiszereket esznek, illetve megelőzik a csomagolási- és élelmiszerhulladékok keletkezését.

+1
szavazat
0%

Funside School

Az idegen nyelvi kommunikáció játékos fejlesztése, a problémamegoldás és a kritikus gondolkodás elősegítése zajlik nálunk programozás oktatáson keresztül, illetve LEGO-val.

+1
szavazat
0%

GyűjtsVelem Program

Játékos formában ösztönözzük a diákokat a szelektív hulladékgyűjtésre és a fenntartható életmódra.

+1
szavazat
0%

HelloWorld Egyesület - FIRST LEGO League

A LEGO Education hazai partnereként célunk a STEM tudományok népszerűsítése, játékos és projektalapú foglalkozásokon keresztül

+1
szavazat
1%

Hópárduc Alapítvány

Célunk, hogy a figyelemproblémával vagy épp szorongással érkező gyerekek a falmászáson keresztül újraértékeljék önmagukat, miközben megtanulják irányítani figyelmüket.

+1
szavazat
1%

Hősök Tere Alapítvány

A Hős Iskola Program célja, hogy a fiatalok érzékenyek legyenek a társadalmi problémákra, felismerjék azokat a helyzeteket, amikben ők is segíthetnek, és megtanulják, hogyan hozzanak ki többet magukból és váljanak hétköznapi hősökké.

+1
szavazat
0%

Idea Alapítvány

Alapítványunk képzési programokat kínál a hamis, megtévesztő információ felismeréséhez szükséges ismeretek megszerzéséhez, az információ megfelelő szűréséhez szükséges készségek fejlesztéséhez.

+1
szavazat
5%

Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola

A művészettel nevelés pedagógiáját alkalmazzuk délutáni foglalkozásokon. Főként hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű, zömében roma tanulók száma.

+1
szavazat
1%

InDaHouse Hungary Egyesület

Borsodi falvakban és szegregátumban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartunk egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel.

+1
szavazat
0%

Iskolába megy az Inspikid

Egy különleges tanóra gyerekeknek, ahol lehetőség van alkotni, megmozgatni a kreatív izmokat, játszani és felhőtlenül szórakozni.

+1
szavazat
0%

JELEVEN online és offline jelnyelvi kurzusok

Célzottan gyerekeknek szánt, nonformális módszertanú jelnyelvi képzésünk csoportmunkán és együttműködésen alapuló metódust visz a tantermekbe.

+1
szavazat
0%

Jógakaland (Oktatói Képzés)

A Jógakaland mesés világával arra inspiráljuk a fejlesztőket, pedagógusokat, hogy minél hamarabb kezdjék el megismertetni a jóga világát a gyerekekkel! Mindezt kreatív és innovatív gondolkodásmóddal tesszük, saját fejlesztésű termékekkel és módszertannal, közösséget is építve!

+1
szavazat
0%

Juszt-is teszünk! Alapítvány a Hátrányos Helyzet Csökkentéséért

Halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeknek segítünk a felzárkóztatásban Bódvalenkén.

+1
szavazat
2%

KacsaKő Közösségépítő Egyesület

Különböző társadalmi buborékból érkező (roma és nem roma, hátrányos helyzetű és középosztálybeli) gyerekekkel és fiatalokkal alkotunk befogadó és biztonságos közösséget. Ingyenes havi rendszerességű programjainkon élménypedagógiai programokon keresztül fejlesztjük a résztvevők társas kompetenciáit.

+1
szavazat
0%

KÉPEZŐ

Képzőművészet alapú oktatási programunkban nagy hangsúlyt helyezünk a művészeti nevelésre, a jövő kompetenciáinak fejlesztésére a műalkotások szemléltetésével és a vizuális nevelés eszközeivel.

+1
szavazat
2%

Kerekasztal Színházi Nevelési Központ

Küldetésünk olyan színházi előadások megvalósítása, amelyek interaktív módon vetnek fel társadalmi és erkölcsi kérdéseket. Előadásaink során a fiatalok alkotó résztvevői a színházi eseménynek.

+1
szavazat
0%

kidea

Azon dolgozunk, hogy felhívjuk a figyelmet a gyerekek digitális biztonságának fontosságára, hogy edukáljunk a jelenlegi fotó megosztási szokások kockázatairól, a szabályozási követelményekről, megoldást kínáljunk a jelenleg digitális biztonság szempontjából aggályos kapcsolattartási és tartalommegosztási módszerekre.

+1
szavazat
1%

KIKAPCS. Alapítvány

Küldetésünk, hogy életre szóló élményeket és egy szerető, támogató közösséget biztosítsunk sajátos nevelési igényű gyereket nevelő családoknak.

+1
szavazat
2%

Klímanócskák

A Klímanócska program bemutatja a klímával kapcsolatos problémákat, lehetséges megoldásokat. A program célja, hogy a gyermekekkel együtt, rajtuk keresztül egy szemléletváltást, változtatást érjünk el Földünk védelme érdekében.

+1
szavazat
0%

Kompánia Alapítvány

Célunk, hogy a 7-24 éves hátrányos helyzetű fiatalok ne kallódjanak el, találják meg az útjukat, úgy, hogy ők maguk is tesznek érte.

+1
szavazat
1%

KórházSuli Alapítvány

A KórházSuliban az iskolából kimaradó, tartós gyógykezelés alatt álló gyerekek otthoni oktatását segítjük.

+1
szavazat
0%

Kreatív Partnerség Magyarország

Programunk tanárok és művészek aktív osztálytermi együttműködésén alapuló, nemzetközileg alkalmazott kreativitásfejlesztő, tanulási kedvet és iskolai eredményességet növelő oktatási program.

+1
szavazat
0%

KreaTour

Művészettel nevelési projektünkben tárgyalkotás, ruhatervezés, makettezés közben ismerik meg a gyerekek a világot, a történelmet.

+1
szavazat
0%

kultúrAktív Egyesület

Építészekből és pedagógusokból álló kreatív csapatunk olyan együttműködéseket, módszereket és programokat valósít meg, amelyek támogatják a helyi közösségeket – különös tekintettel a gyerekekre – abban, hogy játékos és innovatív módon tegyék szerethetőbbé a lakóhelyüket.

+1
szavazat
0%

Láthatatlan Iskola Alapítvány

Átmeneti otthonban élő, tanulni vágyó gyerekeket kötünk össze segíteni vágyó fiatalokkal, felnőttekkel.

+1
szavazat
0%

Lépten-Nyomon Mobil Környzetei Nevelés

Tevékenységünk elsődleges célja megmutatni a gyerekeknek a természetnek azt a sokszínűségét, amit a mai modern világ embere egyre inkább elzár magától.

+1
szavazat
0%

Logikaland

A Logikaland az a hely, ahol élmény a tanulás, ahol egyre több feladatot akarnak megoldani azok is, akik eddig úgy tudták nem szeretik a matekot!

+1
szavazat
0%

LogIQa Stúdió

A játékos logikai tanfolyamokon a gyerekeket megtanítjuk túllépni a berögzült sémákon, fejlesztjük gondolkodásukat.

+1
szavazat
3%

Logiscool

Saját fejlesztésű, minősített, élményalapú tananyaggal és oktatási platformmal tartunk programozó és digitális írástudáshoz kapcsolódó kurzusokat, workshopokat és táborokat.

+1
szavazat
0%

Mahájána Alapítvány - Csörögi Tanoda

Elfogadásra, a gyerekek megismerésére, egyéni igényeikre épülő fejlesztő programunk alapvetően hátrányoshelyzetű gyerekek szól.

+1
szavazat
2%

Mamakör Alapítvány

Az anyaság első hónapjaiban megtartó, biztonságos közösséghez juttatjuk az anyákat, amik aztán megtartó hálóként kísérik őket a gyerekek első életéveiben.

+1
szavazat
2%

MáSzínház

Értelmi fogyatékos és tipikus fejlődésű gyerekekkel és felnőttekkel játszunk és fejlődünk közösen, egymás partnereinként.

+1
szavazat
1%

Medve Matek

Hiszünk abban, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához! Rendezvényeinken egy új világba kalauzoljuk a résztvevőket, ahol megismerhetik a matek játékos oldalát.

+1
szavazat
0%

MeseTérKép

Kortárs mesék és a vizuális művészet játékos összehangolásán alapuló alkotófoglalkozásokat tartunk nem mindennapi kalandokra vágyó gyerekeknek.

+1
szavazat
0%

Mosoly Alapítvány

Hosszan tartó betegségben szenvedő gyerekek gyógyulását segítjük ingyenes mese- és művészetterápiáival.

+1
szavazat
1%

Motiváció Műhely - Rejtvények Létrája

Játékos, matematikához kapcsolódó feladatokat, gyakorlatokat viszünk be tanodai foglalkozásainkra. Ezzel fejlesztjük a hozzánk járó hátrányos helyzetű gyerekek készségeit, képességeit, valamint növeljük a tantárgy tanulása iránti motivációjukat.

+1
szavazat
0%

Netkorrep

Motivált, de anyagilag kevésbé tehetős diákok korrepetálását biztosítjuk lelkes, szakmailag támogatott önkénteseink segítségével.

+1
szavazat
1%

NoBadKid - nincs rosszgyerek, csak meg nem értett

A legzavaróbb viselkedésű gyerekeket támogatjuk abban, hogy megtanulják szabályozni a viselkedésüket, így nehezen szerethetőből szerethetővé váljanak és esélyük legyen a közösség fontos tagjává válni.

+1
szavazat
0%

Öko-Kuckó Oktatóterem

Fenntarthatóságra nevelési tevékenységet végzünk. Programunk segítségével az óvodás és iskolás gyermekek fejlesztéséért dolgozunk.

+1
szavazat
0%

OncoVR

Fiatal egészségügyi szakemberekből álló csapatunk célja, hogy a technológiát összekössük a gyermekek egészségügyi ellátásával és egészségtudatosságra nevelésével.

+1
szavazat
0%

Palladion Műhely — Kheirón Klub

A Kheirón Klub játékos, fejlesztő programja révén szórakoztató formában ismertetjük meg a gyerekekkel a klasszikus ókor világát, az európai kultúra közös gyökereit.

+1
szavazat
0%

Plukkido

Játékos és pozitív kommunikáción alapuló, nevelést segítő eszközöket, valamint képernyőmentes szórakoztatást, fejlesztést és ismeretterjesztést biztosító digitális termékeket készítünk.

+1
szavazat
7%

Pompás Napok

Olyan interaktív népmese-foglalkozásokat tartunk, amelyek segítik a 21. századi gyermekeket abban, hogy könnyedén kapcsolódjanak a történettel és a néphagyományokkal.

+1
szavazat
0%

ProSuli

Pedagógus közösséget építünk. 21. századi módszerek alkalmazását segítjük az oktatásban. TudatosNet oktatásokat tartunk tanároknak, szülőknek, diákoknak.

+1
szavazat
3%

RoboKaland

``Egy alkotóműhely, ahol kidobásra szánt elektronikai hulladékokból is új, csodás dolgokat építünk. Természettudományok, technológia, robotika, újrahasznosítás érthetően, egyszerűen, játékosan.``

+1
szavazat
1%

Robotika Pécs

Gyerekek élményalapú játékos oktatásával foglalkozunk bevezetve őket az informatika és robotika világába.

+1
szavazat
0%

Rosa Parks Alapítvány

A befogadó, minőségi oktatáshoz igyekszünk hozzájárulni, hátránykompenzáló oktatási programmal, az intézményeken belüli befogadó, inkluzív oktatást támogató munkával és a szülőknek nyújtott jogi segítséggel.

+1
szavazat
0%

Skool

Hiszünk abban, hogy mindenkinek érdemes kipróbálni a technológia segítségével megvalósuló kreatív alkotást. Programjainkat a legmenőbb technológiai cégekkel közösen ingyenesen szervezzük!

+1
szavazat
1%

SpaceBuzz Oktatási Program (SOP)

Klíma- és környezetvédelmi szemléletétformálás VR űrutazással. Célunk, hogy a jövő generációjának klíma- és környezetvédelmi gondolkodása, magatartása felelősségteljessé váljon, érdeklődésük a STEM tárgyak felé forduljon

+1
szavazat
0%

Speckó kalandjátékok

Közvetlen találkozásokat érünk el 'épek' és különböző fogyatékossággal élők között a játék pozitív emocionális környezetében, feszültségében, kültéri, vagy beltéri kalandjáték formájában.

+1
szavazat
0%

Startvonal - pályaorientáció és kompetenciafejlesztés hátrányos helyzetű gyerekek számára

Nem formális képzéssel, mentorálással, élménypedagógiákkal és szakmák, szakemberek megismerésével, kipróbálásával segítjük a hátrányos helyzetű gyerekeket abban, hogy készségeiknek és érdeklődésüknek megfelelően válasszanak szakmát, tanuljanak tovább, és sikeresekké váljanak.

+1
szavazat
1%

Sulinyugi

Programunk célja, hogy minden iskolás játékosan, a maga korának megfelelő nyelvezettel tanuljon arról, hogy mit tehet a stresszkezelésért.

+1
szavazat
1%

Superar Zeneművészeti Alapítvány Magyarország

Hisszük, hogy a magas szintű közös zenélés képes olyan együttműködő közösség létrehozására, melynek tagjai egymásra figyelve, közös erővel dolgoznak a sikerért.

+1
szavazat
0%

Symphonia Alapítvány - Szimfónia ProgramTM

Ingyenes hangszeres zenetanulást és társadalmi felzárkózási lehetőséget nyújtunk nehéz körülmények között élő gyerekeknek.

+1
szavazat
0%

Szabad Labor Drámaműhely

Színházpedagógiai szakemberek által alapított labor vagyunk, akik diákokkal együttműködve kutatják az emberek közti interakciókban megjelenő különböző viselkedési formákat a színház, a dráma, a kép és szövegalkotó művészetek segítségével.

+1
szavazat
1%

Szabó Szabolcs Alapítvány

Gyermekekkel ismertetjük meg a természettudományok szépségeit, fiatalokat fordítunk a pálya felé. Olyanokhoz juttatjuk el a kísérletek élményét, akiknek iskolájuk szűkös feltételei miatt ez nem adatik meg.

+1
szavazat
0%

Szamóca Kiskertész Tanoda

Gyerekek környezeti nevelése, gyakorlati kertészkedős programok által, újszerű pedagógiai módszerekkel, tapasztalat alapú tanulással.

+1
szavazat
1%

Szemfüles Egyesület a Gyermekekért

A különböző fejlődési elmaradásokkal, nehézségekkel, zavarokkal küzdő gyermekeknek és családjaiknak nyújtunk komplex támogatást, multidiszciplináris team keretében.

+1
szavazat
2%

Szent István Általános Iskola Időspirál Élményközpont

A hozzánk látogatók újszerű és modern, „kortárs” módon juthatnak ismeretekhez. Programunk garancia arra, hogy felkeltse a fiatalok érdeklődését a természettudományok iránt.

+1
szavazat
1%

Szociopoly

A mélyszegénységben élő családok élethelyzetét modellező érzékenyítő társasjátékunkban mindenki szegény lesz egy-két órára és a saját bőrén fogja érezni a kirekesztődés szorítását. Célunk a szegénységgel kapcsolatos előítéletek csökkentése.

+1
szavazat
0%

Tarisznya Táborok Alapítvány

Készségfejlesztő foglalkozásokat, ismeretterjesztő és sport programokat, illetve kirándulásokat és táborokot szervezünk hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatásáért a nógrádi Litkén.

+1
szavazat
0%

Társaság a Szabadságjogokért

Azért dolgozunk, hogy mindenki megismerhesse alapvető emberi jogait, és érvényesíthesse azokat a hatalom indokolatlan beavatkozásaival és mulasztásaival szemben.

+1
szavazat
0%

Televele Médiapedagógiai Műhely Egyesület

Óvodás és kisiskolás gyerekeknek és szüleiknek kínálunk médiapedagógiai programokat. A médiatudatosság fejlesztését célzó pedagógusképzési programokat fejlesztünk és szervezünk.

+1
szavazat
0%

Uccu_Neki Roma identitás es kultúra workshop

Roma és nem roma fiatalok között teremtünk párbeszédet, ezzel csökkentse a romákkal szembeni sztereotípiákat és előítéleteket.

+1
szavazat
1%

Utazó Planetárium

A diákok látványos, izgalmas környezetben (Utazó planetáriumi kupolákban) tanulják meg a természettudományokat, csillagászatot és ismerik meg Naprendszerünk bolygóinak varázslatos világát.

+1
szavazat
0%

Üzenet Táncszínház-New Step Fitnesz- és Táncstúdió Sportegyesület

Műsorainkkal célunk, hogy minél több fiatalhoz eljuttassuk a baleset és bűnmegelőzési témákat feldolgozó táncainkat.

+1
szavazat
2%

Van Helyed

Azért dolgozunk, hogy a mélyszegénységben élő gyerekeknek kényszerpálya helyett életpályát mutassunk.

+1
szavazat
7%

Varázsmancsok-Kutyás terápia

Állatasszisztált komplex fejlesztő foglakozásokat tartunk gyógypedagógus bevonásával. Emellett szakembereket képezünk innovatív és kooperatív tanulási módszerekkel a felnövekvő generációért.

+1
szavazat
1%

Világszép Klub - gyermekvédelemben élő fiatalok társadalmi felzárkóztató programja

Terápiás hatású, traumatudatos élmény- és művészetpedagógiai programokat tartunk a témában nagy tapasztalattal bíró szakemberek bevonásával gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalok számára.

+1
szavazat
1%

Vissza a Vadonba Gyermekfejlesztő és Szülősegítő Sportegyesület

Ötvöztük a szenzomotoros tornát az erdő jótékony hatásaival, így a friss levegőn, a természet ölelésében segítjük a gyermekek fejlődését.

+1
szavazat
0%

VONESZO alapítvány

Határon túli és határon belüli hátrányos helyzetű családokat ellátó szociális intézményeket támogatunk pszichoterápiás, szervezeti és coaching, pszichodráma, élményterápiás és művészetterápiás eszközökkel, tárgyi és pénzadományokkal.

+1
szavazat
0%

VoxPop vitajáték

A VoxPop egy eszköz arra, hogy sokszempontúan beszélgessünk fontos dolgokról. Játék, amiben nem lehet veszíteni, csak jó közösségi élményeket nyerni. Vita, amiben nincsenek törött tányérok csak valódi érvek és kisimult idegszálak.

+1
szavazat
4%

Zachor Alapítvány

Célunk, hogy pedagógiai megközelítésünk és oktatási programjaink, tananyagaink segítségével hozzájáruljunk ahhoz, hogy a diákokat a múltról való ismeretek megszerzése mellett érzékenyebbé, nyitottabbá tegyük egymás elfogadására és a körülöttünk lévő világ árnyaltabb értelmezésére.