Egészség

Méz – az Istenek eledele

Mi a méz? A méz nem csak édesség! Egyesek azt hiszik, hogy a méz csupán nyalánkság, csábító finomság. Nem! Sokkal több ennél. Ezért ajánljuk mindenkinek Mézes müzli termékünket, mely kétféle kiszerelésben is kapható!





A mézcukrok egyszerűen, könnyen felszívódóak.
Az istenek eledele nem csak édes, de savas is, így e nyalánkság szerves savai javítják az étvágyat, az emésztést. Illat- és aromaanyagai étvágyjavítók, fertőtlenítő, fájdalomcsillapító, nyugtató hatásúak.
A mézben száznál is többféle aromaanyag fordul elő. Az aroma, az illat és az íz, a nektárt termelő növények sokfélesége miatt lesz annyira változatos.

Gazdag ásványianyag-tartalma hozzájárul az esetleges hiányok megszüntetéséhez. Található benne vas, réz, kén, foszfor, kálium, nátrium, mangán, kalcium, magnézium, klór, cink.

Sokoldalú táplálék, ami többféle szükséges anyaggal látja el az ember szervezetét. A méz felveszi a küzdelmet a baktériumokkal, támogatja az emésztést, a máj működését, a vízkiválasztást, táplálja az izmokat, és mindemellett nyugtató hatással bír. Segíti az elalvást, támogatja a nyugodt pihenést. A méz mindezek mellett erősíti a gyenge szívet is.






A mézről – tévhitek nélkül

Vannak, akik jóindulatúan óvnak a mézfogyasztástól, mert „nagyon hízlal”. A méz gyümölcscukrából nem lesz zsír, mert a májban glikogénként raktározódik. A méz szőlőcukrából nem lesz zsír, mert rövidesen elég az izmokban. A méz tejcukrából sem lesz zsír, mert azt a bél hasznos mikroorganizmusai használják fel. A mézfogyasztás aktívabb életvitelre serkent, ami az elhízás ellen hat. Nem okoz fogszuvasodást, mert fertőtlenítő anyagai gátolják a szuvasodás megindulását.


Ezért ajánljuk mindenkinek Mézes müzli termékünket, mely a vásárlói igények kielégítése érdekében kétféle, 200g-os, és 375 g-os kiszerelésben is kapható!

Könnyen lépre csal!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top