Egészség

Cerbengócia lakói

Mesés reggeli pelyheink új külsõvel, de változatlanul kiváló minõségben kerültek ez év tavaszától a boltok polcaira! Igazi újdonság, a gazdaságosabb kiszerelés, valamint a gyönyörködtetõ, tetszetõs, új, fényesen csillogó csomagolás.







Az új tasak előnye még, hogy „ablakos”, így kívülről is jól láthatóak a termékek. A főként gyors reggeli étkezéshez ajánlott magas tápértékű, gabonaalapú élelmiszerek, többféle ízesítéssel és formában készülnek.

Rohanó életmódunk egyre inkább szükségessé teszi, hogy gyorsan elkészíthető és fogyasztható, könnyen emészthető élelmiszerek által a szervezet olyan szénhidrátokhoz jusson, melyek szerepe nélkülözhetetlen az agy, az idegrendszer valamint a vérképzés számára.





Az extrudált reggeli pelyhek fehérjetartalma főleg növényi eredetű, de kisebb mennyiségben állati fehérjeszármazékot is tartalmaznak tejpor formájában.

A pelyhek már nagyon közkedveltté váltak, mindenki szereti őket. És külön előnyük, hogy a nap bármely szakában desszertként, tejjel, tejtermékkel, gyümölcslével vagy gyümölccsel kiegészítve azonnal fogyaszthatók. A termékek egy része gluténmentes, ezeket lisztérzékenyeknek is ajánljuk.





Mesés reggeli pelyhek







Cerbi Kakaós rizspehely (gluténmentes) 250 g 1542 kJ (367 kcal/100 g)










Cerbona csokoládés gabonapehely 150 g









Kócián Karamellás kukoricapehely (gluténmentes) 250 g 1542 kJ (367 kcal/100 g)









Szeréna Fahéjas gabonapehely 250 g 1536 kJ (366 kcal/100g)








 


Cerbona csokoládés gabonagolyó 150 g








Cerbona Csokoládés ropogós pehely 150 g 1658 kJ (391 kcal)/100 g

 


 






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top