Egészség

Egy roppant jó reggeli

Már megint egy unalmasan szürke, átlagos hétköznap. Ki akar ilyenkor kikelni az ágyból? Igaz, hogy hétágra süt a nap, már hajnalban forróság van, de nekem munkába kell menni!!! Hol van még a szabadság, a nyaralás, a strandolás, pasizás és napozás?!





Csak még 10 perc heverészést! Az ágyban még végiggondolom a napomat: tusolás, gyors öltözés, autóba ugrás, és hosszú percekig csak a várakozás a dugóban. Beérkezés az irodába, és ügyintézés, ügyintézés, ügyintézés… Hosszú nap lesz. Valamit elfelejtettem. A reggeli!

Mit egyek? Ki az ágyból, be a konyhába, gyors terepfelmérés. Megakad a szemem a Cerbona új, Ropogós csokis müzlijén. Ez kell nekem ma reggel! Kibontom a csomagot és megkóstolom. Ez hihetetlen! Csokis, ropogós, egészséges, és persze: leírhatatlanul finom.

Máris feldobta a napomat! Rögtön más szemmel nézem a világot. Csodaszép, ahogy süt a nap, az autóban várakozva el tudom olvasni a kedvenc újságomat, az irodába pedig ma jön Péter… Mégis gyönyörű hétfő lesz!





Továbbgondolom a napot. Délután torna a csajokkal, aztán szokásunkhoz híven beugrunk Judithoz beszélgetni. Nem! Ma nálam lesz a találkozó! Hiszen ott van a polcon a Cerbona csokis ropogós müzli mellett a gyümölcsös ropogós müzli is! Ezeket meg kell kóstoltatni a lányokkal! Tejjel, gyümölcslével, gyümölccsel, vagy csak úgy a zacskóból. Biztos, hogy ők is beleszeretnek.

Azt hiszem, ahogy beérek az irodába, küldök a lányoknak e-mailt, hogy ma nálam találkozunk, és egy roppant nagy meglepetés várja őket. A főnöknek pedig veszek egy csomag Cerbona ropogós müzlit, hogy neki is jó napja legyen.

Ezentúl a jelszavam: Legyen minden napom kiroppanóan jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top