Egészség

Újulj meg velünk!

Ma reggel azt hittem, fél nyolckor kelek fel. Csak néhány perc múlva jöttem rá, hogy nem, még nem múlik a tavaszi fáradtság, már fél kilenc van. Utálom a tavaszi fáradtságot!





Ilyenkor, amikor az ember azt gondolná, mindjárt kisüt a nap, és minden reggel várja is nagy szeretettel a fénysugarakat, különösen kiábrándító a hóesés. Jó, én elhiszem, hogy a síelők szeretik, de nem lehetne, hogy körülöttem már tavasz legyen, a sípályákon meg csak havazzon, ha akar!

Hát ezért, hogy kirángassuk magunkat a „jaj, hónapok óta csak a fürdőszobában láttam csupasz tagjaimat, biztos fehérek és kocsonyásak lettek, és egyébként is mennyit ettem, és hol a multivitaminom, és álmos vagyok, és nincs kedvem elmenni sehova” érzésből, elhatároztuk, hogy összefogunk, megrázzuk magunkat, és csak azért is fittek leszünk, barnák, szépek és leginkább lelkesek, boldogok.

Ha téged is zavar a fent lefestett érzés, és arra vágysz, hogy végre jóban lehess magaddal, csatlakozz hozzánk!


Mert mit is kínálunk mi?

Hát nem fogyókúrát. Nem újabb multivitamint, amitől biciklire pattansz. Mert meggyőződésünk, hogy ezt azért is megteszed, mert szeretsz biciklizni. Csak az öröm kedvéért. És ha már rápattantál, minek fogyókúrázni?

A következő tíz hétben végigvezetünk téged egy úton, amelynek végén te magad állsz, magabiztosan, mosolyogva és egészségesen. Magad mögött hagyod hátad és lelked kis fájdalmait, és úgy szereted majd magad, ahogy vagy. És ahogy az okosok mondják: ettől más is úgy szeret majd, ahogy vagy. (Egyébként meg nézz magadba: nem így van ez most is?)

Gyere velünk! Az első héten máris elkezdünk kilábalni a tavaszi fáradtságból!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top