Egészség

Norbi ajánlásával

A Cerbona Rt., mint a fitness/wellness életmód elõfutára már 1988 óta jelen van a hazai piacon korszerû, az egészséges táplálkozást kielégítõ innovatív termékeivel. Immár két éve csatlakoztunk Norbi életmódjához is, a nagysikerû UpDate programhoz.

Folyamatos termékfejlesztésünk eredményeként már sok-sok termékünkkel tudunk gondoskodni arról, hogy az asztalra mindig egészséges, és laktató finomság kerüljön.






Íme UpDate termékeink

A gyümölcsös- és cappucinos Cerbona-Norbi müzliszeletek mára már az ország kedvenceivé váltak. Norbi „kódjai” szerint délután háromig bűntudat nélkül fogyaszthatjuk, hiszen fruktózzal édesítettük őket. Így kisebb az édességbevitelünk. (30%-kal alacsonyabb a fruktóz cukortartalma, mint a hagyományosé.) A szervezet számára lassabb és egyenletesebb energia bevitelről gondoskodunk így, s ennek egyre nagyobb és fontosabb szerepe jut egészségünk megőrzésében.






A „teljes kiőrlésű” szókapcsolat nem újdonság azok számára, akik eddig is az egészséges étkezés útjain jártak. Most újabb finomság csatlakozik ehhez – a nem is annyira rögös – úthoz: a Cerbona Fitt teljes kiőrlésű búzapehely gyümölcsökkel, fruktózzal édesítve.
A Fitt pehely magas rosttartalma, – a teljes kiőrlésnek köszönhetően – könnyíti emésztésünket, biztosítja a jó közérzetet.
A termékben található liofilizált gyümölcsök a legkíméletesebb szárítási eljárással készültek, mely megóvja a gyümölcs eredeti szerkezetét és károsodás nélkül megőrzi értékes beltartalmi tulajdonságait is. (Vitamin- és ásványi anyag tartalmát, illatát, ízét és színét.)
Ezáltal a liofilizált gyümölcs-szárítmány könnyű és ropogós, rendelkezik a friss gyümölcs szinte teljes vitamintartalmával, nincs utólag sem aromázva, sem cukrozva, sem színezve.
A Rubint Réka ajánlásával ellátott UpDate 2-es új termékünk, hamarosan az üzletek polcain kínálja magát.





A Cerbona Puffasztott Búzaszelet szintén e nagysikerű program keretében került a piacra, s az UpDate rendszer szerinti 1-es kódot viseli büszkén. Hiszen egész nap fogyasztható, ajánlott a fehér kenyér helyett, vagy ha csak egy kis nassolásra vágyunk. A termék teljes kiőrlésű búzalisztből készült, így kedvező élettani hatásokat tudhat magáénak.


Tészta iránti vágyát még talán senkinek sem sikerült elnyomni magában. Ezentúl nem is kell kísérleteznünk tűrőképességünkkel. A Cerbona-Norbi tészták teljes kiőrlésű búzaőrleményből, tojásfehérje felhasználásával készültek. S így e legújabb tészta-családunk tagjai három formátumban vigyáznak alakunkra, s egészségünkre egyaránt: orsó, spagetti, szarvacska – van miből válogatnunk!







Jó étvágyat, jó egészséget kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top