Egészség

Milford – az õszinte mosoly

Egy õszinte mosoly mindig jól esik. Annak aki kapja és annak is, aki adja. A Milford teák egyedülálló ízélménye mögött ott rejtõzik a tiszta és életteli mosoly. A különleges minõséget a válogatott alapanyagok és a magas színvonalú elõkészítés garantálja.





Ízleld meg Te is és fedezd fel ezt a frissítő és érzelemdús világot!
A szürke őszi és téli hétköznapokba igazi felfrissülést és ízharmóniát vihetünk a Milford gyümölcsálom teákkal, melyek gyógynövények és valódi napérlelte gyümölcsök különleges keverékei.

A Milford teák egy pillanat alatt képesek kizökkenteni a mindennapokból, alkalmat teremtve néhány perc álmodozásra. Valódi gyümölcsök tökéletes harmóniája, melyeknek intenzív illata mindenkit teázásra csábít.






A Milford teák az Alpok természetes gyógynövényeivel igazi felfrissülést garantálnak.
A duplafalú filtert a víz mindenhol átjárja, biztosítva ezzel a maximális ízélményt. A zsinórt nem fém kapoccsal rögzítik a teafilterhez, így kizárják annak lehetőségét, hogy az módosítsa a tea ízét. A többi teával ellentétben a Milford dobozaiban 20 helyett 25 filtert találunk, melyből már egy is igazi élményt nyújt intenzív aromájával.


Próbáld ki a Milford Gyümölcsálom teák ízvarázsát, melyet mostantól megújult külsővel találod a boltok polcain, és érezd a különbséget!

Kis segítség a választáshoz:










A Milford Gyümölcsálom Szeder-Málna igazi, friss teaélvezet. A bodzabogyóval és áfonyával nemesített finom herba aroma minden csészét zamatos élménnyé varázsol.  



 


 


 










A Milford Gyümölcsálom Vérnarancs ízű tea hozzáadott C-vitaminnal a teázás minden percét különlegessé varázsolja.


 


 













A Milford Gyümölcsálom „Téli öröm” ízletes és fűszeres teakeverék. A napérlelte almák finom herba íze egy leheletnyi fahéjjal és szegfűszeggel megbolondítva minden kortyot igazi élvezetté tesz.

 


 


 



Milford – Egy mosoly minden csészében


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top