Egészség

Actimel a finom támogatás a természetes védekezõképességhez

Nap mint nap érnek bennünket olyan környezeti tényezõk, melyek kihívást jelentenek védekezõképességünknek: ilyenek pl. a hirtelen hõmérséklet változások, baktériumok vagy a stressz.

A Danone Actimel® rendszeres fogyasztása természetes módon támogathatja védekezőrendszerünket.


Mi az Actimel?

Az ACTIMEL® az „ACTIve MELk” flamand szavakból származik, jelentése „aktív tej”. A tejtermékek új generációját képviseli, az ún. probiotikus termékek közé tartozik. Az Actimel a hagyományos joghurtkultúra* mellett L. Casei Defensis® probiotikus élőkultúrát is tartalmaz. Csak az Actimelben® található 10 milliárd L. Casei Defensis® (1 palack Actimel® -ben (100 ml) 10 milliárd L. Casei Defensis® élőkultúra található), amely ott is hat, ahol a hagyományos joghurtkultúra* már nem.
Tudományos kutatások igazolják, hogy az Actimel rendszeres fogyasztása támogathatja szervezetünk természetes védekezőrendszerének megfelelő működését.

*hagyományos joghurtkultúra = olyan kultúra, amely Str. thermophilus és Lb. bulgaricus törzseket élő formában tartalmaz. A késztermékben a két törzs minimum 107 élőcsíra/g mennyiségben megtalálható


Még nem próbáltad?
Próbáld ki most!

Az Actimel már 3 ízben kapható:
• édesített
• vegyesgyümölcsös 
• epres

További információk a termékről: www.actimel.hu    

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top