Egészség

Végy lendületet egész napra!

Hogyan válaszolnál arra a kérdésre, hogy • Mennyi energiád van? • Mennyire találod nehéznek a Rád bízott feladatokat? • Befolyásolja-e hangulatod a rossz idõ?

A fenti kérdésekre adott válaszok utalnak az életminőségedre. A nagyvárosi modern életvitelnek köszönhetően az életminőség javítása sokunk számára komoly igényként merül fel, mivel jelentősen ronthatják az olyan tényezők, mint a környezetszennyezés, az egészségtelen táplálkozás, a pihenésre szánt idő hiánya és a megnövekedett fizikai és szellemi stressz. E tényezők növekvő szellemi és fizikai erőfeszítésekhez vezetnek, melyek kimeríthetik szervezetünk tartalékait, s ezáltal ronthatják életminőségünket.

Ha hasonló problémával küzdesz, ez a tudományos vizsgálat számodra is érdekes lehet.

1996-ban a Mexikói Nemzeti Autonóm Egyetem (UNAM) közreműködésével végeztek egy dupla-vak kísérletet, ami azt jelenti, hogy a vizsgálat során sem a kezelőorvosok, sem a páciensek nem tudták, hogy melyik vizsgálati csoporthoz tartoznak.

A mintában résztvevő nők és férfiak megnövekedett fizikai és szellemi stressznek voltak kitéve és kimerültségi tünetekről panaszkodtak. A jelentkezett személyeket véletlenszerűen két csoportra osztották és a csoportok tagjai 12 héten át naponta egy kapszulát kaptak. Az A csoport G115® ginsengkivonatot, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmazó Pharmaton Vital kapszulákat, míg a B csoport ginseng nélküli, csupán vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmazó multivitamin kapszulákat kapott.







Az eredmények önmagukért beszélnek
Mindkét kezelés növelte az életminőség-mutatókat. A 3. és 4. vizsgálatot követően (8. és 12. hét után) azonban a Pharmaton® Vitalt szedő A csoport mutatói jóval magasabbak voltak, mint a ginseng nélküli, kizárólag multivitamin készítményt szedő B csoporté.

Pharmaton Vital Kapszula– csúcsformába hoz
A vizsgálat egyértelműen kimutatta, hogy a G115® ginsengkivonatot, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmazó Pharmaton Vital kapszulák hatékonyabbnak bizonyultak a komoly fizikai és szellemi aktivitás okozta stressznek kitett személyek életminőségének javításában, mint a multivitamin kapszulák önmagukban.

Forrás Marasco: Egy ginsengkivonattal dúsított multivitamin készítmény dupla-vak tanulmánya. Drugs Exp. Clin Res., 1996. 323-329.

Győződj meg róla Te is! Ha további információkat szeretnél megtudni a G115 ginsengkivonatról és a Pharmaton Vitalról, a fáradtságról és a kezelési módokról, kérj egy ingyenes, 32 oldalas „Küzdelem a fáradtság ellen” információs füzetet, és hozd magad csúcsformába!

Kérem a “Küzdelem a fáradtság ellen” információs füzetet! »
 






A Pharmaton Vital kapszula recept nélkül kapható, egészségpénztárban elszámolható gyógyszer.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top