Egészség

Immunvédelem Milli Life+ módra

A téli időszak után itt az ideje felturbózni immunrendszered, hiszen szervezetedet fel kell készíteni a tavaszi pörgésre. Ahhoz, hogy ne maradjunk ki semmi jóból, és ne lombozzon le minket a tavaszi fáradtság, fontos, hogy immunrendszerünket megfelelően formában tartsuk.

Immunvédelem Milli Life+ módra
Az immunrendszer kiegyensúlyozott működése és karbantartása elengedhetetlen a jó közérzetünk és vitalitásunk megőrzésének érdekében, azonban számos olyan tényező létezik, amely könnyedén felboríthatja testünk védekező rendszerét és ezáltal belső harmóniánkat.

A stressz, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, az antibiotikum-kezelés, az egyoldalú táplálkozás mind olyan tényező, amelyek negatív hatással vannak immunrendszerünk egyik meghatározó részére: a bélrendszerünkre.

Ha felborul a bélflóra törékeny egyensúlya, elszaporodnak a kórokozó baktériumok, és a szervezetünk nem lesz képes ellenállni a külső ártalmas behatásoknak.

Immunvédelem Milli Life+ módraFigyeljünk tehát szervezetünk apró jeleire, mert ha túl sokszor érezzük magunkat fáradtnak és letörtnek, ha rendszeresen emésztési zavarral küzdünk, esetleg hullik a hajunk, akkor immunerősítésre van szükségünk, hogy helyrehozzuk a bélflóránk egészséges egyensúlyát.

A kefir egyedi termékösszetevőinek köszönhetően jó eszköz lehet szervezetünk védekezőképességének erősítésére, ugyanis pre- és probiotikus kultúrák hozzáadásával készül.

A probiotikus kultúra segíti emésztőrendszerünk és azon keresztül immunrendszerünk működését, a prebiotikumok pedig biztosítják a probiotikus baktériumok szaporodását.

 

Immunvédelem Milli Life+ módra

 

Ha IDE kattintasz, letöltheted a Milli Life+ animált figuráját, amely 9 héten keresztül vitális tippekkel segíti a mindennapjaid.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top