Egészség

Meríts erőt a vitalitásból!

Vitalitásunkat alapvetően az életmódunk határozza meg. A feszített tempóban és az elvárásoknak való megfelelésben sokszor felborul testünk és lelkünk harmóniája, erőtlennek és alulmotiváltnak érezzük magunkat, vitalitásunk csorbát szenved. Fokozott figyelmet kell tehát szentelnünk vitalitásunk megőrzésére.

Meríts erőt a vitalitásból!A vitalitás fizikai és szellemi erőforrásaink állapotát jelenti. Alapvetően testünk és lelkünk egészségi fokát és összhangját határozza meg, amely kihatással van a mindennapi közérzetünkre és teljesítményünkre. Vitalitásunkat számos tényező jelentősen befolyásolja: többek között az alvás és a mozgás mértéke és milyensége, a munkakörülmények és a munkával eltöltött órák száma, valamint a táplálkozásra való odafigyelés mértéke.

Ha belegondolunk, könnyen rádöbbenünk, hogy a fent említett faktorok lényeges elemei a napi rutinunknak, amelyben az arany középút megtalálása elengedhetetlen vitalitásunk megőrzésében.

Az egyik legfontosabb sarokpont a kiegyensúlyozott étrend kialakítása, amely az ajánlások és egészséges arányok betartásával hozzájárul vitális egyensúlyunkhoz.

Meríts erőt a vitalitásból!Sokan azt mondják, ez a mai világban különösen nehéz feladat, hiszen nem tudunk minden percben odafigyelni mit, mikor és hogyan eszünk. Ne feledjük azonban, hogy szervezetünknek minden nap szüksége van egy olyan erőforrásra, amely segít fenntartani annak egészséges egyensúlyát.

A Janga Kaukázusi kefir+ egyedi termékösszetevőinek köszönhetően jó eszköz lehet arra, hogy segítsünk szervezetünknek vitalitása megőrzésében, és így nyugodtan vethetjük magunkat az élet sűrűjébe. Ez a termék ugyanis pre- és probiotikus kultúrák hozzáadásával készül.

A probiotikus kultúra segíti emésztőrendszerünk és azon keresztül immunrendszerünk működését, a prebiotikumok pedig a probiotikus baktériumok szaporodását biztosítják.

 

Meríts erőt a vitalitásból!

 

Ha IDE kattintasz, letöltheted a Milli Life+ animált figuráját, amely 9 héten keresztül vitális tippekkel segíti a mindennapjaid.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top