Egészség

Ragyogó csillogás

A karácsonyra már hónapokkal az ünnepek előtt elkezdjük a felkészülést. Mindent megteszünk azért, hogy a nagy napon a mi lakásunk, a mi fánk csillogjon a legszebben. Vajon a mosolyunk ragyogására is ennyi energiát fordítunk?

A tökéletesen csillogó, hófehér, hollywoodi mosoly csak költséges, fogászati fogfehérítéssel érhető el. Ez tény. Azonban mi magunk, otthon is nagyon sokat tehetünk annak érdekében, hogy fogaink fehéren, egészségesen és fényesen csillogjanak. Adott hozzá minden eszköz, hiszen csak a megfelelő fogkefére és fogkrémre van szükségünk – és persze a lelkiismeretünkre, valamint némi időre.

Ragyogó csillogás

 

Válasszunk olyan fogkefét, mellyel könnyedén elérhetjük fogaink külső és belső felszínét is, sörtéi eltérő hosszúságúk és kényelmes a tartása. Az Oral-B 3D White fogkefe közepes szálerősségű, rövid sörtékkel és meghosszabbított szálcsomókkal, melyekkel úgy távolíthatjuk el a lepedéket, hogy közben nem sértjük fel ínyünket.

Ragyogó csillogásHa a hagyományos fogkefével szemben az elektromos fogkefét preferáljuk, ideális partnerünk lehet fogaink ápolásában az Oral-B Vitality Pro-White, melynek segítségével nem csak a rossz fogmosási technikákat kerülhetjük el, de akár kétszer annyi lepedéket is eltávolíthatunk. Amellet, hogy az elektromos fogkefe helyes használatával akár a fogkövek kialakulását is megakadályozhatjuk, a beépített időzítőnek köszönhetően biztosak lehetünk abban is, hogy elegendő időt fordítunk fogaink ápolására – feltéve, hogy nem kapcsoljuk ki idő előtt a fogkefét.

Bármelyik fogkefét választjuk, olyan fogkrémre lesz szükségünk, mely nem csak ápolja, de fehéríti és csillogóvá is varázsolja fogainkat: a Blend-a-med 3D White fogkrém aktív fehérítő részecskéi a nehezen hozzáférhető, látható fogfelületekre is eljutnak, így segítik elő a 3 dimenziós hatás kialakítását.

Már csak pár nap van hátra karácsonyig, de ilyen rövid idő is elég lehet ahhoz, hogy fogaink új fényben csillogjanak, ha minimum naponta háromszor, alkalmanként legalább 3 percig mossuk fogainkat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top