Egészség

Ásványvizeket teszteltünk

Ma már se szeri se száma a természetes és ízesített ásványvizeknek, amelyek nemcsak a nyári melegben hatnak üdítően. Persze, hogy ki melyikre esküszik arról megoszlanak a vélemények...

Szerkesztőségünk tesztelt néhány ásványvizet. Álljon itt most a mi véleményünk!

Aqua Panna: A fél literes szénsavmentes ásványvíz lágy ízével üdítően hatott a nyári melegben. Utóízt nem hagyott, mindenkinek ajánljuk, aki a buborékos helyett a szénsavmentesre esküszik.

Nestlé Aquarel: A szerkesztőség nő tagjainak körében a szénsavmentes egyértelműen vitte a pálmát. Ez volt a szerkesztőség kedvence. Mind lehűtött, mind szobahőmérsékletű fogyasztása sikert aratott bársonyos, finom ízével. Mindenkinek ajánljuk a nyári hőségben. A szénsavas és enyhén szénsavas változatot hidegen javasoljuk, ha nincs hűtő, akkor a csendes a nyerő. Kalciumot és magnéziumot is tartalmaz, előbbi a csontok fejlődéséhez, utóbbi a szív- és izomműködéshez elengedhetetlen és mivel szervezetünk nem termeli, ezért az étkezés során kell pótolni.

Ásványvizeket teszteltünk
Ásványvizeket teszteltünk

Theodora: A Theodora Kékkúti (szénsavmentes) karakteres ízével kitűnik a többi közül, hidegen nagyon finom, magas ásványianyag-tartama van, főleg a kalcium és magnéziumtartalma jelentős ami a csontok fejlődéséhez, illetve az izomműködéshez nélkülözhetetlen. Megfelel a rajta feltüntetett „Gazdag egyedi íz” jelzőnek. A Theodora Kereki (szénsavas) hasonlóan a rajta lévő megjelöléssel, igazán felpezsdítő ízű. Hidegen fogyasztva nagyon kellemes frissítő a nyári melegben.

S. Pellegrino: Enyhén szénsavas, nem behűtve is ízletes. Nincs mellékíz, finom, frissítő, nem fúj fel, mint általában a szénsavas ásványvizek, de azért ez is hidegen a legjobb.

Ásványvizeket teszteltünk
Ásványvizeket teszteltünk

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top