Egészség

Ásványvízben fürdő sztárok

Rengeteg sztár az ásványvizet hívja segítségül, ha szépségápolásról van szó. Íme néhányan, akik nemcsak isszák a kellemes nedűt…
Cindy Crawford
Cindy Crawford

Kate Moss, szupermodell mindig is kényesen ügyelt arra, hogy mivel érintkezik a bőre. Nemrégiben szárnyra kapott a hír, miszerint már a mosakodáshoz is az egyik legdrágább ásványvizet használja. Egy bennfentes szerint napi negyven litert szállítanak a házához, ami ugyan egy fürdőzéshez kevés, így valószínűleg a hajmosáshoz használja el Kate. Ms. Moss nagyon szeretheti a különleges fürdőket, hiszen egykori párjával, Johnny Deppel egyszer pezsgőben is megmártóztak.

Egy másik szupermodell, Cindy Crawford is az ásványvíz jótékony hatására esküszik, mint ahogy a Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston, aki az arcát tisztítja ásványvízzel. Állítása szerint maradéktalanul eltávolítja a nap során rárakódott szennyeződést és felfrissíti az arcbőrt. Az éjszakai hidratáló krémre rápermetezve hatékonyabbá teszi annak hatását. Sharon Stone sem tesz másként: az ötvenhez közelítő színésznőn meg sem látszik az idő vasfoga: az ásványvíz kívül-belül jót tesz bőrének.

Kate Hudson a haját öblíti le ásványvízzel hajmosás után. A színésznő elmondása szerint a jó kinézethez a haj nagymértékben hozzájárul. Fodrásza szerint a tökéletes haj titka az, hogy ugyanannyit kell beletenni, mint amennyit kiveszünk belőle. Vagyis az öblítés a legnagyobb titok. Az alapos öblítés nagyon fontos, hogy el lehessen távolítani a kosz és olaj minden nyomát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top