Egészség

Tesco FittAréna az egészség jegyében

Idén november 28-án, vasárnap lesz az év legfittebb napja! A Tesco FittAréna változatos fitnesz- és aerobikprogrammal vár mindenkit, aki szeretne tenni az egészségéért. A Papp László Budapest Sportarénában ötödik alkalommal választhatsz 5 teremben 40 különböző óratípus közül. A neves hazai prezenterek vezette hagyományos fitnesz és aerobik mellett a Body&Mind és a Mozgástrend termekben a legújabb fitnesz-aerobik irányzatokat ismerheted meg, valamint lesz Spinning® és Concept 2 Regatta is. A kínálat nagy és változatos, te is találhatsz kedvedre való mozgásformát.

A nagyszínpadon fellép többek közt Béres Alexandra, Czanik Balázs, Tatarek Rezső és Varró Gyula. Schobert Norbi és Rubint Réka a megszokottól eltérően külön-külön tartanak órákat. Különleges programpont lesz Almásy Csilla és Szentgyörgyi Rómeó közös bemutatója.

Tesco FittAréna az egészség jegyében

 

Két óra között az Életmód Expón megismerkedhetsz a legújabb trendekkel és sporteszközökkel, kedvezményes áron vásárolhatsz sporttermékeket és kiegészítőket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken és nyereményjátékokban vehetsz részt.

A Fitnesz Parkban kipróbálhatod a legújabb, leghatékonyabb fitneszeszközöket, illetve szakértők segítségét, tanácsát is kérheted az eszközök helyes és hatékony használatával kapcsolatban.

Tavaly közel négyezren mozogtak együtt egész nap a Tesco FittAréna rendezvényen.

 

Budapest mellett december 4-én Veszprémben is együtt lehet sportolni a népszerű előadókkal. A Tesco Fitt Napok első eseménye nagy sikerrel zajlott november 13-án Debrecenben.

 

A rendezvénysorozat szeretné lehetővé tenni, hogy mindenki sportolhasson, ezért jótékonysági akciójában a Hátrányok Dacára Alapítványt támogatja, mely kerekes székre szoruló személyek (alsóvégtag-bénultak, születési rendellenesség, betegség vagy amputáció miatt) számára szervez életmód- és sporttáborokat, illetve életmód-foglalkozásokat tart, melynek célja a fizikai adottságokhoz képest a lehető legnagyobb önállóság elérése. A szervező BSI és a Tesco minden belépőjegy után 200 forintot átutal az alapítvány javára.

 

A rendezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

 

Bővebb információ: www.fittarena.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top