Egészség

5 apró trükk, hogy gyorsan jobb formába lendülj

Van fél órád reggel, hogy valahogy kinézz, mielőtt munkába indulsz? Ajánlunk 5 szépítő trükköt, amelyekkel gyorsan a lehető legjobb eredményt érheted el.

Időhiánnyal küzdesz, gyakran még a sminket is a munkahelyi mosdóban kened magadra? Utazás közben pedig minden lehetséges eszközzel próbálod eltakarni a táskákat a szemed alól és a fakó arcbőrödet a figyelő szemek elől? Spórolunk időt neked, így ezután a takargatásra sem lesz semmi szükség.
5 apró trükk, hogy gyorsan jobban formába lendülj

  1. A Sebastian Kneipp által megálmodott gyógymód gyors segítség a felfrissülésre. Alkalmazz hideg-meleg váltakozó zuhanyt, amely segít reggelente a vérkeringés fokozásában és a bőr feszesebbé tételében. A műveletet mindig meleg vízzel kezdjük, majd a szappanozást követően a hideg vizet először a lábakra, majd a popsira és a karokon át az egész testre folyassuk.
  2. Az arcodra használj a bőrtípusodnak megfelelő krémet, ami a smink előtt nagyon fontos. A testedet hintőporozd: nagy előnye a krémekkel szemben, hogy nem ragadnak és nemcsak nyáron nyújtanak felüdülést, hanem a hűvösebb időszakban is.
  3. Miután a bőröd beszívta a krémet, kend fel az alapozót. A maszkszerű változatok ideje lejárt, a legújabb termékek úgy hatnak, akár egy hidratáló krém: egész napra nedvességgel telítik a bőrt és a pórusokat sem tömítik el.
  4. Ha nem vagy az erős smink híve, inkább a természetest szereted, az alapozó után használj szempillaspirált – nem is kell feltétlen feketét. A barna amellett, hogy kiemeli a szemet, természetes pillákat eredményez. Arra figyelj csak, hogy ne legyen egy csomóban a festék, mert úgy oda a természetesség. Nézz bele a tükörbe! Ugye, hogy máris jobban érzed magad?
  5. Ezután már csak az illat hiányzik. Arra vigyázz, hogy a parfümből nem kell az egész üveggel magadra fújni, mert a körülötted lévők teljesen elkábulnak tőle. Indulhatsz is a munkába!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top