Egészség

Meghalt egy plasztikai műtét közben kómába esett modell

Meghalt Sexy Cora német modell és pornószínésznő, aki a német Big Brother valóságshow-nak köszönhetően vált ismertté. Hatodik alkalommal műttette meg mellét.

A 23 éves fiatal nő a hamburgi Egyetemi Kórházban hunyt el tegnap délután. „Az agykárosodása nagymértékű volt, fokozatosan emelkedett a vérnyomása, s lelassultak a testi funkciói. Ma 14:30-kor örökre elaludt” – nyilatkozta a Bild magazinnak a férj, Tim Wosnitza.

Meghalt egy plasztikai műtét közben kómába esett modellA német pornószínésznőnek plasztikai operációja alatt leállt a szíve. A szőkeség immáron hatodik alkalommal műtette meg a melleit, mely beavatkozást egy hamburgi speciális klinikán hajtották végre. Az áhított 800 gramm szilikon helyett az agyontetovált Sexynek hirtelen leállt a szíve, emiatt a lehető leggyorsabban mentőt hívtak hozzá. A fiatal nőt kétszer kellett újraéleszteni a mentőautóban. Az orvosok 50 százalék esélyt adtak arra, hogy magához tér.

„Minden tesztje rendben volt, ám a műtét elején mégis problémák léptek fel. Lehetséges, hogy összefügg a növekedési hormonok használatával – nyilatkozta a Bildnek Martin K., plasztikai sebész. – Egy vágást ejtettem a mellkasán, hogy betehessem az implantátumot a páciens mellébe, ekkor állt le a szíve. Természetesen elkezdtük az újjáélesztést, s kihívtuk a mentőket. Tizenegy éve dolgozom a klinikán, összesen 3 ezer operációt végeztem el ez idő alatt, ám ilyen még sosem történt velem. A páciens szívleállásának oka növekedési hormon szedése lehetett, mely dologra egy számomra ismeretlen személy hívta fel a figyelmemet. Ezek a hormonok anesztetikumokkal (altatókkal) keverve okozhatnak ilyen problémát” – mondta a még mindig sokkban lévő szakember.

Sexy Cora kórházi ágya mellett végig ott volt férje, Tim, aki a német újságok információi szerint képtelen volt magára hagyni kómában lévő feleségét.

Forrás: Parameter.sk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top