Egészség

Hokibaleset miatt sebhelyes Kate Middleton

Először hajbeültetésre, később agydaganatra gyanakodott a brit bulvársajtó. Nemrég azonban fény derült a hercegnő hegének valódi okára: egy sportbalesetben sérült meg.
Sportbalesetben sérült meg a hercegnő
Jókora heg rejlik Kate haja alatt
Fotó: dailymail.co.uk

Kate Middleton állítólag egy sportbalesetben sérült meg 14-15 éves korában, amikor az iskolai hokicsapatban játszott. Vagyis a néhány centis heg, amely a bal füle fölött látható, mégsem súlyos betegség nyoma, amint azt a világsajtó találgatta.

Erről a hercegnő gyerekkori barátai számoltak be egy brit bulvárlapnak, miközben a királyi család sajtóosztálya továbbra sem közölt részleteket. Így hivatalosan továbbra is csak annyit tudni, hogy egy gyerekkori műtét nyoma rejlik Kate haja alatt.

A találgatások akkor indultak el, amikor nemrég Cambridge hercegnője egy jótékonysági vacsorán feltűzött hajjal jelent meg, és a lesifotósok kiszúrták, hogy a bal füle fölött egy hosszú vonalszerű valami látható. Persze azonnal elindult a találgatás, először azzal vádolták a hercegnőt, hogy hajbeültetéssel dúsítja frizuráját, később pedig már orvosokat is megkérdeztek, vajon milyen műtét nyoma lehet egy ekkora sebhely.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top