Egészség

Hogyan harcolj sikeresen a visszér ellen?

Néhány egyszerű hatóanyag, amely megkönnyítheti a visszérbetegek életét.

Hatóanyagok, amelyek sikeresen veszik fel a harcot a visszérrel szemben Fenyőkéreg
Az olasz L’Aquila egyetemen folytatott kutatás kimutatta, hogy a fenyőkéreg-kivonat nagy mértékben javítja a vérkeringést a lábakban, valamint csökkenti a bokaduzzanat mértékét. Mindezek mellett pedig segít annak megelőzésében, hogy a már kialakult pókhálóvénák egyre nagyobbá és feltűnőbbé váljanak.

Heparin
Elsősorban műtétek után, valamint trombózis esetén alkalmazzák, ugyanis megelőzi a vérrögök képződését. Külsőleg alkalmazva hatékonyan csökkenti a visszérbetegség okozta panaszokat, többek között a nap végére kialakuló nehézláb-érzést.

Vadgesztenye
A vadgesztenye kivonatát a 16. század óta használják a gyógyászatban. Enyhíti a visszérbetegség okozta nehézláb-érzést, valamint halványítja a betegség látható jeleit. Csökkenti az ödémaképződést, és külsőleg hatékony gyulladáscsökkentő is.

Vörös szőlő
Levelei tannint és anticianozidot tartalmaznak, amelyek védik a vénák rugalmasságát és segítik a vérkeringést, valamint jótékony hatékonyan halványítják a látható hajszálereket.

 
Tudjon meg többet a www.lioton.hu-n »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top