Egészség

Az a fránya felfázás

Egy dolgot biztosan tudunk a felfázásról: nagyon sok nőt érint világszerte. Nem véletlen, hogy állandó témát szolgáltat a szebbik nem körében.

Az a fránya felfázásA tények ugyanis azt igazolják, hogy a felfázást bizonyos baktériumok kóros elszaporodása okozza, amihez az egyik fő táptalajt a lehűlt deréktájék szolgáltatja, mivel azon a részen jelentősen meggyengül a szervezet védekező képessége.

Így nagyobb eséllyel betegszik meg az, aki metsző hidegben is kivillantja a derekát.

A megelőzésről néhány szóban

Azért is érdemes minél korábban odafigyelni a tudatos öltözködésre, mert a felfázásnak sajnos megvan az a negatív tulajdonsága, hogy olyan, mint a nem kívánt vendég: hívás nélkül is visszatér.

S minél gyakrabban üti fel a fejét, annál több galibát okozhat. Ha tehát gondolunk egy kicsit a jövőnkre, a megelőzést választjuk.

Ehhez nem kell lemondanunk kedvenc ruhadarabjainkról, legyen szó akár a csípőnadrágról, akár egy-egy rövidebb felsőről vagy kabátról.

Az a fránya felfázásA divatot ugyanis nem szükséges kiiktatnunk a ruhatárunkból ahhoz, hogy egészségesek maradhassunk.

Elég csak beszerezni egy-két hippsy derékmelegítőt, és többé nem fog fázni a derekunk.

Ajándék az egész családnak

Tévedés azt hinni, hogy csak a nők szeretik ha „biztonságban” van a deréktájékuk. Ugyanis a vese és a hát alsó szakasza az uraknál is érzékeny, és ha nem vigyáznak rá, bizony könnyen kifázhat.

A gyerekeknek szintén hasznos a derékmelegítő, hiszen az izgő-mozgó apróságokat akkor is megóvja a felfázástól, ha játék közben elmozdulnak rajtuk a ruhadarabok, s csupaszon marad a derekuk. Az a fránya felfázás

Legnagyobb kincsünk: az egészség

Közhely vagy sem, nagy igazság rejlik abban a mondásban, hogy az egészséget nem lehet megvásárolni.

Ezért érdemes fokozott figyelmet fordítani a megelőzésre, s olyan módszereket alkalmazni, melyek természetesen, rugalmasan, és mindenféle görcsös erőlködés nélkül simulnak bele mindennapjainkba.

Az a fránya felfázás

 

További információk:

www.hippsy.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top