Egészség

Műmelle mentette meg az életét

A közelmúltban bebizonyosodott, hogy a mellimplantátum akár életmentő eszköz is lehet. Bár inkább ne legyen rá szükség...
Az életmentő implantátum

Az életmentő implantátum

Forrás: NBC 

A 41 éves floridai nőt – aki arcát nem vállalta a nyilvánosság előtt – korábbi vőlegényének új párja támadta meg néhány nappal ezelőtt. A féltékenységtől bedühödött barátnő előbb megrongálta az áldozat autóját, majd egy késsel nekirontott és gyilkossági szándékkal mellkason szúrta. A nő mellében lévő sóoldatos implantátum erős fala, illetve a benne lévő folyadék azonban szerencsésen tompította a szúrást, ami az orvosok szerint az implantátum hiányában valószínűleg közvetlenül a szívét érte volna és nagy valószínűséggel bele is hal.

Az áldozat három hónapja, hiúsági okokból csináltatta a 6000 dollár értékű mellnagyobbítást, amit – mint azt az NBC-nek adott nyilatkozatában elmondta – ma már egyértelműen élete legjobb befektetésének tart. Ezt meg is tudjuk érteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top