Egészség

Lázas beteg az Oscar-esélyes sztár

A vasárnapi díjátadó előtt ágynak dőlt George Clooney nagy ellenfele, a legtöbb Oscarra jelölt film francia főszereplője.

Lázasan veheti át az OscartLázas, hörghurutja van és ágyban fekszik, de a remények szerint ott lesz a vasárnapi Oscar-díj-átadó gálán Jean Dujardin francia színész, akit A némafilmes című alkotás főszereplőjeként jelöltek a legjobb férfi színésznek járó díjra.

„Bízunk abban, hogy a hét végére jobban lesz. Tudják, miért…” – fogalmazott az esélyesek között emlegetett színész legújabb, Les Infidéles című filmjének forgalmazója kedden.

Pitt és Clooney ellenfele

A francia színész óriási sikert aratott A némafilmessel, a legjobb férfi színész díját vitte haza a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválról, Golden Globe-díjat kapott és a brit televíziós és filmes akadémia (BAFTA) is őt választotta a legjobbnak.

A vasárnapi Oscar-gálán Dujardin olyan színészekkel szerepel egy mezőnyben, mint George Clooney és Brad Pitt. Őket az Utódok, illetve a Pénzcsináló című filmekben nyújtott alakításukért jelölték. A némafilmest egyébként összesen tíz kategóriában jelölték Oscarra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top