Egészség

Menj biztosra: jobb, ha kicserélteted mérgező mellimplantátumodat?

Megszabadulnál veszélyes mellimplantátumodtól? Úgy érzed, hogy időzített bomba ketyeg a testedben? Akár biztonságosabbra cserélnéd, akár újat keresel, segítünk a választásban.

Implantátumcsere az ország legnagyobb beauty központjában

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!

A ZENA sebészetén elismert plasztikai orvosok csapata biztosítja a világszínvonalú minőséget a legkorszerűbb eljárások felhasználásával, megfizethető árakon!

Bármely esztétikai, szépészeti vagy helyreállító beavatkozást – többek között mellnagyobbítást, mellkisebbítést, fül- és orrkorrekciót, arcfeszesítést, alsó és felső szemhéjplasztikát, hasplasztikát is végeznek a vendégek igényeinek megfelelően. A kínálat részét képezi a zsírleszívás, ráncfeltöltés, valamint a visszérbetegségek kezelése is.

A plasztikai műtétekre egy gyönyörű, 21. századi modern üvegpalotában kerül sor, amely Hévíz szívében található, csupán néhány percnyi sétára a világhírű gyógytótól. A páciensek és családtagjaik a műtétek előtt és után is luxuskategóriájú szobákban pihenhetnek, valamint igénybe vehetik a ZENA egyéb szolgáltatásait.

INGYENES plasztikai konzultáció már BUDAPESTEN is!

A ZENA felajánlja közreműködését mindazon hölgyek részére, akik a PIP implantátum által okozott helyzetben érintettek. Plasztikaiorvos-csapatunk segítséget nyújt a megoldáshoz!

A behelyezett implantátumok tekintetében a ZENA nem ismer kompromisszumot!

Az implantátumcserét igénylő hölgyeknek most rendkívül kedvező áron kínálunk világszínvonalú, angol gyártmányú, élethossz garanciás NAGOR implantátumokat a minőség jegyében, elérhető áron!

Az ingyenes konzultációra itt tudsz jelentkezni! »

 


 

Menj biztosra: jobb, ha kicserélteted mérgező mellimplantátumodat?Mellimplantátum – egy életre szóló döntés

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!

Nagy botrányt kavart nemrég a mérgező PIP implantátumok esete, de – miután túl vagyunk az első sokkon – nők ezrei maradtak itt tanácstalanul, segítség nélkül, akiknek az életét ugyanúgy megkeseríti a testükben lévő hibás szilikon. Elterjedt, hogy a csere nem feltétlenül szükséges, azonban a szakma véleménye szerint is egyértelmű: a PIP implantátumokat igenis cserélni kell, a pótlást pedig tudatos és átgondolt választás kell hogy megelőzze.

„Sokan keresnek mostanában minket a PIP mellimplantátumok dagadó botránya kapcsán, és kérdezik, hogy mit tegyenek, ha cserélni szeretnék meglévő implantátumukat. A probléma több ezer nőt érint hazánkban. A francia hatóság hivatalos állásfoglalása alapján érdemes a cserét választani még akkor is, ha jelenleg nincs negatív tünet, vagy bármiféle panasz” – mondja Ollári Andrea, a SILIMED szilikon implantátum gyártó cég magyarországi vezetője, aki azt kéri minden nőtől: járjon alaposan utána, tájékozódjon a lehetőségekről, hiszen akár cseréről, akár az első mellimplantátumáról legyen szó, egy életre szóló döntést kell hoznia.

„Több kérdést kapunk azzal kapcsolatosan, hogy mi történik, ha valaki a SILIMED Polyuretán bevonatú szilikonimplantátumot választja második implantátumként. A legfontosabb, hogy ezeknek az implantátumok minden előnye megmarad ebben az esetben is. A Polyuretán bevonatú implantátum nagyon biztonságos, ezt a közel 40 év tapasztalata és tudományos vizsgálatok sora támasztja alá. Ennek köszönhetően életre szóló garancia van a termékekre, a tokzsugorodásra, valamint az elmozdulásra pedig 10 év. S hogy miért vállalunk életre szóló garanciát? Mert az implantátumnak nincs felső időkorlátja, így akár egy életen át nem kell cserélni. Világszerte vannak olyan nők, akik Silimed mellimplantátummal élnek egészségesen már több, mint 25 éve” – mondja a vezető.

Ha további kérdéseid lennének, itt választ kapsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top