Egészség

Damu-per: Nem tetszett a gyártónak Ruttner magánszáma

Megkérdeztük a gyógyszeróriást, mit szólnak ahhoz, hogy szemléltetőeszköz lett híres-neves termékük. Nem, nem az orvosin, hanem a nemi erőszakkal vádolt Damu Roland perében.

Szerda óta Ruttner György, a nemi erőszakkal vádolt Damu Roland ügyvédje a Kalmopyrin tabletta első számú reklámarcává lépett elő. A közösülési know-how aprólékos kivesézésével, pornószínészek bevonásával valódi bohózattá felturbózott másodfokú tárgyaláson az ügyvéd majd’ 5 órás védőbeszédjének egyik dramaturgiai csúcspontjaként kapta elő az ismert fájdalomcsillapítót.

Damu-per: Nem tetszett a gyártónak Ruttner magánszáma

 

„Kisfiú voltam, amikor járt egy mondás. Mi a legjobb fogamzásgátló? A Kalmopyrin. Hogy? A láb közé szorítva” – mondta Ruttner, aki amúgy csütörtök reggel a TV2 Mokka című adásában széles mosollyal kívánt boldog nőnapot a kedves nézőknek.

Damu-per: Nem tetszett a gyártónak Ruttner magánszámaA médiát bejárták a Kalmopyrint lengető ügyvéd képei, de a gyógyszer gyártója nem igazán örült a promóciónak. „Sajnos, nem lehet megakadályozni, hogy valaki ízléstelenül előszedjen egy amúgy is ezeréves viccet” – reagált a Nők Lapja Café kérdésére Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon kommunikációs igazgatója. Mint mondta, a gyógyszer idén lesz százéves, és a hatékonyságát nem befolyásolják az ilyen esetek, ezért a továbbiakban nem is kívánnak foglalkozni az üggyel.

Mivel Ruttner Györgynek sikerült addig beszélnie, míg elnapolták a tárgyalást, a barátnője bántalmazásáért és megerőszakolásáért hat évre ítélt Damu sorsa március 20-án dől el. Ott leszünk, és tudósítunk, ahogy szerdán is – ha lemaradtál róla, itt elolvashatod!

Főszerkesztői komment dr. Ruttner György tegnapi védőbeszédéről Kattints!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top