Egészség

Már csak 42 kiló Kate Middleton

Még mindig téma az ijesztően vékony hercegnő. Állítólag már Vilmos is megijedt, attól tart ugyanis, hogy felesége néhai édesanyjához hasonlóan étkezési zavarral küzd.
Lötyög rajta a ruha
Lötyög rajta a ruha

A brit királyi palotában attól félnek, hogy a hercegnő anorexiás lesz, Vilmost pedig állítólag akkor kezdte el különösen aggasztani a neje beteges karcsúsága, amikor nemrég egy 2008-ban vásárolt ruhában jelent meg, ami egyszerűen lötyögött rajta. A királyi családban zajló drámáról a Star magazin értesült nemrég egy, a családhoz közel álló, név nélkül nyilatkozó személytől.

„Vilmos anyja, Diana bulimiás volt a királyi családban ránehezedő nyomás miatt – magyarázta a család ismerőse. – A herceg nem viselné el, ha a felesége is elindulna azon az úton.” A magazin értesülései szerint a királyi táplálkozási tanácsadók egy speciális diétát állítanak össze a hercegnőnek, hogy májusig visszanyerje ideális testsúlyát. Vilmos családot szeretne, de ez nem fog menni, ha betegesen sovány a hercegnő.

Kate súlyát egyébként már hónapokkal ezelőtt is 43-45 kilogrammra becsülték a szakemberek, és 173 centis magasságához már az is nagyon kevés. A jelenlegi fotók alapján már csak 42 kiló lehet a szakemberek szerint, ami az Ok! magazinnak nyilatkozó orvos szerint egyenesen veszélyes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top