Egészség

Vigyázz! Kész! Sajt!

Sajtos szendvics, sajtos pogácsa, cheese cake, sajtmártás, sajtos stangli. Hosszasan sorolhatnánk hányféle fogyasztási módja van a sajtnak, amely rendkívül finom ízvilága mellett kifejezetten egészséges is. Telis-tele van szervezeted számára nélkülözhetetlen fehérjékkel, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, vitaminokkal, valamint értékes kálciumforrás. Már 10 dkg sajt fedezi napi fehérjeszükségleted 40-45 százalékát.

Vigyázz! Kész! Sajt!A Tolle termékcsaládban Te is megtalálod a kedvedre való sajtot! Legyen szó trappistáról, füstölt trappistáról, edami, óvári, gouda, parenyica, light trappista vagy Tolnai zsírszegény sajtról, egyedi aromájuk egytől egyig különleges élményt nyújt. Mégis a Tolle trappista kellemesen zamatos, telt íze, rugalmas, könnyen vágható, szájban elomló állaga vívta ki magának a „legkedveltebb” jelzőt Magyarországon.

A Tolle termékei kiválóan bizonyítják, hogy a helyes táplálkozás mellett nem kell lemondanod a finom falatokról sem. Persze a megfelelő étrend mellett sokkal többet is tehetsz egészségedért. A Tolle Fittklub weboldalának segítségével egy újabb lépést tehetsz a kiegyensúlyozott, vitalitással teli életmód eléréséhez. A honlapon többek között életmód teszt, étkezési szokásaid ellenőrzése, kalóriatáblázatok, táplálkozási piramis, egészségőrző tippek, életmód tanácsok, karcsúsító receptek várnak rád! Ismerkedj meg Te is a Tolle Fittklub remek ötleteivel, és maradj fitt, vidám, és egészséges!

Vigyázz! Kész! Sajt!

A Tolle trappista sajtok harmonikus ízvilága és tápértéke már önmagukban is főnyeremény. Ám a Tolle most 1 000 000 érvet felsorol, hogy egészségesebben táplálkozz és talán még Fortuna is kegyeibe fogad! Vásárolj legalább 2 db kerek Tolle trappista sajtot és az azokon található teljes fedőfóliákat küldd el egy zárt borítékban postacímünkre és máris a Tiéd lehet a két hófehér Tolle kerékpár egyike, valamint az 1 000 000 Ft fődíj is!

Postacímünk:
„Tolle Tavaszi Promóció” – 1255 Budapest, Pf. 133.

Az összegyűjtött fedőfóliák beérkezési határideje:
2012. június 30.
A nyereményjáték sorsolásának időpontja:
2012. július 20. 10.00 óra.


Vigyázz! Kész! Sajt!További részletekért látogass el honlapunkra: www.tolle.hu

Dönts egy nyerő étrend mellett! Felkészültél? Vigyázz! Kész! Sajt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top