Egészség

Lankadatlan erekciója miatt perel a motoros

Egy négyórás motoros túra óta, 20 hónapja, folyamatos erekciója van egy kaliforniai férfinek – ezért aztán beperelte a német BMW gyárat.

Lankadatlan erekciója miatt perli a motoros cégetA kaliforniai Henry Wolf 2010 szeptemberében, amikor felpattant a motorjára, még nem sejtette, mi vár rá – adta hírül a brit Metro újság. A férfi azt állítja: a négyórás motoros kirándulás óta folyamatos erekcióval küzd, ami bizony nem olyan vidám dolog, mint ahogy elsőre tűnik. Az amerikai pasi szerint egyértelműen a motor és annak gerinc kiképzésű nyerge az okozója a 20 hónapja tartó erekciójának. Így nemcsak a BMW-t perelte be, hanem a nyerget gyártó céget is.

Arról nem szól a fáma, mennyi pénzt szeretne fájdalmai kárpótlására Henry Wolf, de a kiesett munkabére, az orvosi költségei és nem utolsósorban érzelmi gondjai miatt követel kártérítést.

A pasi ezzel akár rekordot is állíthat, mert a priapizmus (vagyis a szexuális izgalom nélküli, fájdalmas erekció) általában pár órán keresztül tart, de olyanról, ami 20 hónapon keresztül, még az orvosok sem hallottak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top