Egészség

Szúrja magát, hogy barna maradhasson

Interneten rendelt ismeretlen szerekkel injekciózza magát, hogy barna lehessen.
fotó: Mirror.co.uk
Egy lövés barnaság fotó: Mirror.co.uk

Normális, hogy nyáron az ember a napon fekszik és pár árnyalattal mélyebb bőrszínre hajt, de egyáltalán nem normális, ha valaki minden áldott nap ezt teszi – kényszeresen. Így van ezzel a 30 éves, kétgyermekes édesanya, Lousie is, aki pontosan tudja magáról, hogy függő, leszokni mégsem akar/tud, olyannyira nem, hogy akár éveket is képes lenne odaadni az életéből csak azért, hogy mindig barna lehessen.

Függősége 17 évesen kezdődött,  amikor Tenerifén dolgozott: a sok munkától nem volt ideje napozni, ám azért, hogy ne legyen sápadt, rendszeresen szoláriumba járt – leszokni pedig azóta sem tud róla. „Heti négyszer járok szoláriumba, és a maximum ideig fekszem bent. A testemet speciális olajjal kenem, hogy gyorsabban barnuljak, naptejet csak az arcomon használok, mert nem akarok ráncos lenni” – meséli a nő.

A fiatal édesanya a szolárium mellett tablettákat is szed és interneten rendelt – ismereten összetevőkből készült – szerekkel injekciózza magát azért, hogy megőrizze barnaságát – még úgy is, hogy ezektől a szerektől gyakran rosszul van, de az émelygés ellen is megvan a maga gyógyszere, írja a brit hírportál, a Mirror. Azt még bevallotta, hogy a gyermekeinek is jobb, ha mindig barna, mert úgy jobb a kedve, és nem kell azon görcsölnie, hogy mennyire sápadt. Louise pontosan tudja, hogy betegesen függő, gyermekeit éppen ezért a szolárium közelébe se engedi, és mindent megtesz, hogy a picik egészségesen nőjenek fel. Hogy ő maga miért nem kér segítséget, az már talány. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top