Öltözködjünk

Nagy mellű nőknek készítettek csodamelltartót

Itt a tökéletes melltartó arra az esetre, amikor nem növelni kell a méretet, hanem újra elosztani…

A kicsi vagy közepes kebelmérettel rendelkező nők bőségzavarban válogathatnak a formásabb, nagyobbnak látszó mellek ígéretével kecsegtető csodamelltartók közül, azokat a hölgyeket viszont, akikkel – esetleg túlságosan is – bőkezű volt a természet kebelméret tekintetében, a legtöbb gyártó általában a sorsára hagyja. 

A francia Gossard márka ezen a helyzeten akart változtatni, amikor megalkották legújabb melltartójukat. A Glossies direkt DD-től G kosaras mellmérettel rendelkező nőknek készült. 

Nagymellű nőknek készítettek csodamelltartót

 

A minimalista vonalvezetésű fehérnemű mintegy a gravitációval dacolva megemeli, minden oldalról stabilan megtámasztja és formázza a kebleket, vagyis úgy osztja el a meglévő értékes „anyagot”, hogy az a lehető legoptimálisabb módon hasznosuljon.

„Fáradhatatlanul dolgoztunk, hogy elkészítsük a legegyszerűbb, legletisztultabb melltartót nagy kebelmérettel rendelkező vásárlóiknak. Hatalmas kihívás volt, és soha eddig ki nem próbált technikákkal kísérleteztünk, az eredménnyel pedig 100 százalékig elégedettek vagyunk” – méltatta a terméket Stacey Lindsay, a melltartó egyik tervezője. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top