Egészség

Jessie J ébresztette fel a kómából a hatéves kislányt

Az orvosok attól féltek, hogy az autóbalesete után sem beszélni, sem járni nem tud többé a kislány, de felépült.

A hatéves Michelle az édesanyjával és a nagymamájával indult bevásárolni, amikor súlyos balesetet szenvedtek: egy autó annyi sarat fröccsentett a szélvédőjükre, hogy le kellett fékezniük, de hátulról beléjük hajtott egy teherautó. A kislány súlyos fejsérüléseket szenvedett, és az orvosok abban sem voltak biztosak, hogy felébred a kómából.

Michelle az édesanyjával forrás: swns.com
Michelle újra a régi Forrás: swns.com

A szülőket arra is felkészítették, hogy Michelle talán nem tud majd többet sem mosolyogni, sem beszélni, sem járni. A baleset miatt hasonlóan sérült az agya, mintha agyvérzést kapott volna.

Ugyanabban a kórházban volt a popsztár

A kislányt az mentette meg, hogy kedvenc énekese, az Angliában és Amerikában órási sztárnak számító Jessie J félórán keresztül énekelte neki a Rainbow című számát. Pár órával később elkezdett mocorogni, majd néhány nappal később már énekelt és beszélgetett. Azóta együtt játszik a többi gyerekkel a parkban, és ugyanúgy jár és beszél, mint a baleset előtt.

A család szerencséje az volt, hogy a brit énekesnőt éppen ugyanabban a kórházban kezelték, ahol a kislányt ápolták. Amikor ezt Michelle anyja meghallotta, minden követ megmozgatott, hogy elérje a popsztárt, és végül sikerrel járt. „Teljes szívemből imádom Jessie J-t, mivel ő keltett fel – mondta a kislány. – Nagyon rendes tőle, hogy ezt megtette értem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top