Egészség

Sokat adunk egészségedre!

Biztosan te is tapasztaltad már, hogy az első őszi, hűvösebb napokon milyen könnyű megfázni. De könnyen tehetsz ellene, hiszen csak réteges öltözködés, meleg lábbeli és néhány vastag pulóver kell a megelőzéshez. Ám ahhoz, hogy megőrizd az egészségedet, talán még fontosabb a belső védelem! Ebben segít a rendszeres tej- és tejtermékfogyasztás. Emlékszel még, hogy mikor ittál utoljára egy bögre tejet? Érdemes rendszeresen elfogyasztanod.

A Tolle választékában kétféle zsírtartalmú ESL tej, valamint a Vitál tej nyújt megfelelő alternatívát minden egészségtudatos tejfogyasztónak. Amennyiben a magas hőmérsékleten kezelt, homogénezett ESL tejeket választod, gyakorlatilag minden olyan létfontosságú fehérjéhez, vitaminhoz és ásványi anyaghoz hozzájutsz, amelyekre szervezetednek szüksége lehet. Még ennél is többet rejt a Vitál tej, amely A-, D-, E-, valamint B3-, B6-, B9– (folsav) és C-vitaminok mellett extra kalciummal, magnéziummal is hozzájárul egészséged és mindennapi vitalitásod megőrzéséhez.

Sokat adunk egészségedre!

 

Biztos lehetsz benne, hogy a Tolle tejek gazdag vitamin- és ásványianyag-tartalma felkészít az őszre és felerősíti immunrendszeredet. Ám a tápláló és ízletes tejekkel most még értékes ajándékokat is nyerhetsz.

Gazdagabb lehetsz 1 000 000 forinttal, vagy az 5 db all inclusive, négyszemélyes, családi wellnesshétvége egyikével a Danubius Hotels Group bükfürdői szállodájában, és még egy iPhone 4S telefont is nyerhetsz!

Sokat adunk egészségedre!

 

A részvételhez a tejesdobozok sarokfülét kell összegyűjtened! Elegendő három fület kivágnod a Tolle ESL tejek vagy a Tolle Vitál tej dobozáról, és lezárt borítékban feladnod az alábbi címre:

„Sokat adunk egészségére”
1255 Budapest
Pf. 133

A játék 2012. szeptember 15-től november 15-ig tart.

Sorsolás: 2012. december 10.

 

Itt az idő, hogy felkészülj a télre, és versenybe szállj az értékes ajándékokért!

További információk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top