Egészség

Nézz a bőröd alá szoláriumozás után!

Benézhettek a bőrük alá egy speciális készülék segítségével a szoláriumozást kedvelő nők. Megijedtek attól, amit láttak…

Egy speciális készüléket, ultraviola szkennert állítottak néhány brit bevásárlóközpontba, ahol a vállalkozó kedvűek beállhattak, és megnézhették, hogy néznek ki, ha átvilágítják a bőrük.  Egy bőrrák megelőzésével foglalkozó alapítvány így próbálta felhívni a figyelmet a bőrrák veszélyeire. Elnézve ezt a képet, elég rémisztő az eredmény.

Ezt mutatja a szkenner.
Ezt mutatja a szkenner

A 30 éves Kelly Hughes van a képen, aki 16 éves kora óta jár szoláriumba, a róla készített kép pedig teljesen meglepte. „Ijesztő a kép, elég elgondolkodtató, inkább barnábbra sminkelem magam!” Kelly arcán a sötét foltok állítólag a bőr felszíne alatti rejtett sérüléseket mutatják, amit a szolárium okozott. Nem tudjuk, mit mutatna a szkenner egy olyan ember arcánál, aki még sohasem szolizott, de az biztos, hogy a szoláriumfüggő anyukának nem kellene kipróbálnia, mert elég csak ránézni, és látszik az eredmény.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top