Egészség

Csontsoványra fogyott a dögös szőkeség

Cameron Diaz újabban túlzásba viszi az edzést?

Cameron Diazról tudható, hogy imád edzeni, ráadásul több nyilatkozatában is elmondta, hogy eleve szerencsés az alkata, hiszen képtelen hízni. Fogyni viszont úgy tűnik, hogy annál inkább képes, legalábbis erről tanúskodnak azok a lesifotók, melyek a minap kocogás közben készültek róla.

Pár hónapja még formás volt, de most...
Pár hónapja még formás volt, de most…

 

Bár néhány hónapja is vékony, ugyanakkor formás volt, sőt azokon a képeken is klasszul néz ki, melyek a közelmúltban jelentek meg róla az Esquire magazinban, a friss paparazzifotókon már kimondottan csontsovány.

„Az életem sokkal tartalmasabb most, mint amikor 25 éves voltam. Egyszerűen izgatott vagyok, mert egyre jobban megismerem saját magamat. Sokkal többre vagyok képes most, úgy szellemileg, mint testileg, mint húszévesen” – fogalmazott nemrég annak kapcsán, hogy betöltötte a negyvenet. Nos, az rendben van, ha valóban ennyire elégedett önmagával, viszont egész nyugodtan felszedhetne néhány kilót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top