Egészség

Influenzaszezon gyógyszerek nélkül

Védekezni az influenza ellen mellékhatások nélkül: egy kétgyerekes családnak fontos cél. Kautzky Armand felesége folyton új megoldásokat keres.

A Kautzky család élete közel tíz éve gyökeresen megváltozott a gyerekek – Armand és Lucia – születése után. A színész felesége, Adrienn döntött: gyógyszerek nélkül kúrálja a családot, a konyhából száműzi a cukrot és a fehér lisztet, és amit csak lehet, bioösszetevőkkel helyettesít. Ma már a gyerekek teljesen természetesnek veszik, ha „a mama jön a biocuccaival” – meséli Adrienn. Folyton keresik azokat a természetes hatóanyagokat, amelyek megoldást jelentenek például az immunrendszerük megerősítéséhez, ami Adrienn szerint ilyenkor ősszel különösen fontos.

Armand majdnem húsz évig játszott a Macskákban erős színpadi sminkben, ami nem mosódhatott el az izzadságtól. Egy hétvégi előadás után a bőre nem bírta tovább a több réteg sminket, és vörös allergiás tünetekkel reagált. A természetgyógyászat és a natúr kozmetikumok iránt már akkor is nyitott felesége hozta rendbe a bőrét.

„Nem kenünk magunkra akármit. Semmi olyat, amit nem ennénk meg – ezt már a nagymamám is így tanította. Nálunk a gyerekek este a meseolvasás helyett olajos lábmasszázst kapnak, már maguktól meditálnak, és sokkal jobban alszanak. Ilyen influenzás időszakban nélkülözhetetlen, hogy tudjam, mivel segíthetek nekik. Most például egy, az Altaj hegységből származó hatóanyaggal, az arany múmijóval ismerkedünk, ami segít abban, hogy az immunrendszerünk fel tudja venni a küzdelmet a vírusokkal szemben” – mondja a színész felesége.

Influenzaszezon gyógyszerek nélkül

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top