Egészség

Normaflore probiotikum – A gyorsabb felépülésért!

Az ősz és a tél nemcsak a kirándulások és a szánkózás, síelés ideje, de sajnos ilyenkor a vírusok, baktériumok is nagyobb erővel támadnak. Gyakoriak a különböző eredetű hasmenéses fertőzések, vagy az olyan betegségek, melyek antibiotikumos kezelést igényelnek. Ha gyermekünk valamelyik osztálytársa megbetegszik, utána nagy eséllyel nemcsak az osztályon fut végig a fertőzés, hanem a családban is. Ha betegek vagyunk, mindannyian arra vágyunk, hogy mihamarabb talpra állhassunk, és újra aktívan élhessük mindennapjainkat. Ilyenkor segíthet a Normaflore probiotikum.

Normaflore probiotikum - A gyorsabb felépülésért!A Normaflore probiotikum a bélrendszerben fejti ki hatását, segíti a bélflóra helyreállítását annak különböző eredetű károsodása esetén. A bélflóra sérülését okozhatják például:

  • az antibiotikum-kezelések,
  • a hasmenést okozó vírusok, baktériumok.

A Normaflore probiotikum ráadásul különböző vitaminok (főleg B-vitamin) termelésére képes,* így segíthet, hogy gyorsabban felépüljünk, és hamarabb érezhessük jól magunkat.

A Normaflore a többi probiotikumhoz képest egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező jótékony baktériumot tartalmazó, vény nélkül kapható gyógyszer, melynek hatékonyságát és biztonságosságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.

Ellenáll a gyomorsavnak, ezért az alsóbb bélszakaszt is sértetlenül éri el, ami biztosítja kiváló hatékonyságát. Ellenáll a hőnek is, így sem a tárolás, sem az alkalmazás során ért hőhatás nem csökkenti a hatását.

A könnyen nyitható, kicsi, nem törékeny ampulla természetes anyagot: tisztított vizet és probiotikus baktériumot tartalmaz.

Normaflore probiotikum - A gyorsabb felépülésért!

A Normaflore egyedülálló módon sem adalékanyagot, sem tartósítószert, sem mesterséges ízanyagot, sem laktózt, sem fölös kalóriát nem tartalmaz. Ráadásul könnyű kezelni és alkalmazni, a benne lévő folyadék bármilyen itallal – akár tápszerrel vagy forró teával – bevehető, kiválóan alkalmas csecsemők és kisgyermekek, valamint felnőttek kezelésére egyaránt.

Ha tehát szeretné, hogy újra élvezhesse aktív mindennapjait, akkor antibiotikum-kezelések mellett szedjen Normaflore probiotikumot is, hogy hamarabb érezhesse újra aktívnak magát!

www.normaflore.hu

Bacillus clausii-t tartalmazó, vény nélkül kapható gyógyszer.

*In vitro adatok alapján

—————————————————————————————————————————-

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

Sanofi-Aventis Zrt.
1045 Budapest, Tó utca 1–5.
Tel.: (06-1) 505-0050 Fax: (06-1) 505-0060
Gyógyszer-információs szolgálat: (06-1) 505-0055

www.sanofi-aventis.hu

HU.BAC.12.09.02

—————————————————————————————————————————-

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top