Egészség

Új, átfogó egészségügyi kiállítás a HUNGEXPO-n

Napjainkban egyre nagyobb szerepet kap az egészséges életmód, odafigyelünk a prevencióra, és hogy az asztalra is olyan falatok kerüljenek, amik finomak és egészségesek is egyben.

Az átalakulóban lévő egészségügyi rendszerben az egészségpénztárak nyújtotta lehetőségek közt és a magán egészségügyi szolgáltatókat körülvevő kérdések miatt azonban, ha szeretnénk valamilyen kezelésre, tanácsadásra elmenni, korántsem egyszerű válaszokat, megoldásokat találni.
Mostanáig nem volt olyan rendezvény, ami segítséget adott volna a tájékozódásban. A VitalExpo kiállítás ezt a szerepet tölti be, segíti a kommunikációt a lakosság és az egészségügyi szolgáltatók között.

Új, átfogó egészségügyi kiállítás a HUNGEXPO-n

Február 28. és március 3. között a Hungexpón állami és magánklinikák, gyógyszer-, gyógyászatisegédeszköz- és étrendkiegészítő-gyártók mutatják be termékeiket és szolgáltatásaikat. A rendezvény célja, hogy az egészséges életmód az utóbbi években tapasztalt tendencia szerint egyre népszerűbb legyen. Ezért számos ingyenes vizsgálatot is végeznek a kiállítás ideje alatt. Szűrővizsgálatokat több alkalommal az ország több pontján is tartanak, a VitalExpón azonban az ismert szűrések mellett komplex vizsgálatoknak is alávetheted magad. A teljesség igénye nélkül lesz inbody testösszetétel-vizsgálat, professzionális látásvizsgálat, homeopátiás gyógymódok, egyénre szabott folyadékbeviteli, illetve táplálkozással összefüggő tanácsadás és családi hidratációs tippek.

Új, átfogó egészségügyi kiállítás a HUNGEXPO-n

A megelőzéshez hasonlóan hosszas tájékozódásra van szükség a rekreációs lehetőségek felkutatásakor is. A betegségek felismeréséhez és kezeléséhez ismernünk is kell azokat. A kiállítás négy napja alatt számos ismert orvos tart előadást az előbbiekben említett témakörökben, például a daganatos betegségek felismeréséről, az ételintolerancia jellegzetes tüneteiről, a sportolásról és a folyadékfogyasztásról.

A kiállításra online kedvezményes belépőjegy is váltható. A belépő az egyidejű Utazás kiállításra, a Karaván Szalonra és a PORT.hu Bringaexpóra is érvényes.

Látogasson el családjával vagy barátjával a VitalExpo kiállításra, és ismerjen meg minél több terméket és szolgáltatást.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top