Egészség

Még öt szívmelengető film, ha lebetegszel

Az első részt szerettétek, most bolondos szerelemi történeteket válogattunk össze, ha otthon ragadtál és levert a láz, talán életet lehelnek beléd ezek a filmek!

WALL-E

Biztosan sokan láttátok még öt évvel ezelőtt a nagyon lelkiismeretes takarító robotocska történetét. WALL-E, a Disney és a Pixar stúdiók közös gyermeke, fémszívecskéje pedig megdobban, amikor megismeri EVA-t, a keresőrobotot. Tényleg nemcsak gyerekeknek való a Föld jövőjét megmenteni akaró robotpáros. Fura, de tényleg olyan cukik a robotocskák, és szellemesen, viccesen van találva az egyébként nem is annyira vidám alapsztori. Egy gyógyulós délutánra tökéletes!

 

Cyborg vagyok, amúgy minden oké

Ezt a filmet azoknak ajánljuk, akik szeretik a különleges filmeket, nem ijednek meg a dél-koreai filmektől, és attól, ha az egyébként nagyon szép főhősnő kiborgnak képzeli magát, és evés helyett elemek nyalogatásával tölti fel magát. Hogy spékeljük a történetet, az egész egy elemgyógyintézetben játszódik, ahol aztán Young-goonba beleszeret a szintén beteg, ám nagyon jó szívű Il-soon, és a sajátos módszereivel megpróbálja meggyógyítani a különös lányt. Mindezt olyan gyengédséggel és kedvességgel, hogy szívbemarkoló…

 

 

Az álom tudománya  

Ez a Michael Gondry-film is egy mesés, álomvilágban játszódó fantázia és szerelem szövevénye. Ha szeretünk álmodozni, és lázasan fekszünk otthon, tökéletes választás lehet a Párizsban élő

Stéphane története, aki már gyerekkora óta nehezen választja el a képzeletet a valóságtól. A napközben kicsit unt életét álmában felturbózza, és a szomszéd lánnyal is jobban szót ért az álmok világában, és jönnek a felhők, lovacskák, és a kartonpapír világ szerelem.

Amelie csodálatos élete

Ez annyira egyértelmű volt, hogy az előző válogatásba nem került be, de nem bírjuk tovább, itt a helye. Ha nem láttátok azért, ha meg igen, nézzétek meg újra, és visszajön az életkedvetek akkor is, ha köhögtök, fáj a fejetek, vagy be van dugulva az orrotok! A magának való Amelie gondtalanul éli kis párizsi életét, amíg Diana hercegnő halálának napján egy titokzatos dobozkát talál a fürdőszobai csempéje mögött. Ezzel elindul a „lejtőn”, és jót tesz azzal, aki megérdemli, borsot tör annak az orra alá, aki szintén megérdemli. És persze, közben rátalál a szerelem a maga játékos módján, és annyira boldogok leszünk, amikor végre kinyitja azt az ajtót, hogy csuda. 

Csokoládé


Johnny Deppet ugye szeretjük, egyszerűen nincs más választásunk, és amikor szerelemre lobban a csokoládé bolt titokzatos és bátor tulajdonosa iránt, aki egyébként Juliette Binoche, biztos egy doboz bonbon után nyúlunk azonnal. Ez a film bizony szívmelengető, de sokszor szívbemarkoló is, és a sok édes trüffel és cukorka világában sem minden édes, szirupos. Szép történet, ahogy az eleinte idegenkedő városlakók befogadják az erkölcstelennek tartott csokoládé boltot nyitó nőt és kislányát, aki az édességen keresztül megnyitja a szívüket és még az életükön is nagyot változtat.

 

Itt az első rész! 5 lélekmelegítő film, ha nem bírsz kikelni az ágyból

Tudj meg többet a Sinex Wick Orrspray-ről! »

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top